Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Aktiviteter i Oslo

Aktiviteter

Leter du etter noe å finne på? På denne siden finner du en oversikt over noen aktiviteter du kan ta del i her i Oslo, både sommer og vinter aktiviteter. Oslo er en spennende by med et rikt og variert aktivitets-tilbud. Det er alltid noe å finne på i Oslo!

Webkamera i Oslomarka
Kongevn. 5

Skiforeningen har mange webkamera på forskjellige steder i Oslomarka. Lurer du på hvordan skiføret er i marka akkurat nå kan du jo ta en titt på hjemmesiden til Skiforeningen. Foruten webkamera finner du også oppdaterte sider med vær og føreforhold i marka.

Les mer

Oslo Reptilpark
St.Olavs gate 2

Norges eneste reptilpark. Her får du se forskjellige typer slanger, spennende frosker, øgler, vakre taranteller, fisk og ikke minst arapapegøyen Junior, kaimanen Brutus og iguanen Charlie.

Les mer

EKT Rideskole og Husdyrpark
Ekebergveien 99

Husdyrparken og dyretunet er åpent for besøkende som vil hilse på dyrene. Her finnes bla. ponnyer, geiter, griser og kaniner. Rideskolen har kurs på ulike nivå og undervisningen foregår på trygge og godt utdannede skoleponnier.

Les mer

Badeplasser i Oslo

Hovedstaden har mange fine badeplasser og strender. Du kan bade i sjøen, i ferskvann, i en av elvene eller i utendørs badebasseng med vannsklie. Det går buss, bane eller båt til de fleste stedene. På denne siden får du flere tips om hovedstadens badeplasser.

Les mer

Skiføret i marka - Skiforeningen
Kongevn. 5

Finn ut hvordan snøforholdene og skiføret er før du legger ut på tur. Både Skiforeningen og Oslo kommune gir detaljerte og daglig oppdaterte opplysninger om føreforholdene i Oslomarka. Trykk på linken kontaktinformasjon under for mer føremeldinger.

Les mer

Lysløyper i Oslomarka
Marka

Oversikt over lysløyper og skiløyper i marka fra Bymiljøetaten. Lysløypene tennes en gang i september – lyset i lysløypene tennes samtidig med gatebelysningen og slukkes klokka 23.00. Lysløypene slukkes ved påsketider.

Les merFlere kategorier med Guider

Besøksgårder

La barna bli kjent med dyrene på bondegården! En rekke gårdsbruk rundt Oslo holder dørene åpne for familier, skoler eller barnehager. Her finner du informasjon om de åpne gårdsbrukene i Oslo.

Les mer

Bowling

Bowling passer for alle! Uansett alder eller ferdighet så er det gøy å bowle. Du trenger ngen forkunnskaper for å kunne bowle. På denne siden finner du en oversikt over bowlinghaller i Oslo.

Les mer

Danseklubber og danseskoler

Alle kan lære å danse, og når du har kommet i gang vil du aldri slutte. For mange er dans ensbetydende med trim, glede og sosialt samvær! på denne siden finner du pekere til byens dansemiljø.

Les mer

Elver og vann

I Oslo finnes en rekke vann, men også 10 elver som renner gjennom de bebygde delene av kommunen. Områdene rundt byens mange vassdrag er viktige friluftsområder for barn og voksne. På denne siden finner du en oversikt.

Les mer

Kunstisbaner

Her får du oversikt over Oslo kommune sine kunstisbaner. Det er muligheter for å leie skøyter de fleste steder. For å finne åpningstider må du trykke på Les-mer lenken.

Les mer

Skibakker

Du skal ikke reise langt fra Oslo sentrum for å finne en av byens mange skibakker. De store skianleggene ved Grefsenkollen og Tryvann ligger kun 10-15 minutter med bil fra sentrum. Her finner du oversikt over byens skibakker og skianlegg.

Les mer

Sportsstuer

Det finnes en rekke sportsstuer rundt om i marka. Her er listen med sportstuenes navn og lenke til stuens egen nettside. Lurer du på hvor turen skal gå bør du ta en titt på denne siden først. Du finner også et interaktivt kart over marka. God tur!

Les mer

Svømmehaller

Det finnes en rekke bad i Oslo. Her får du oversikt over alle svømmehaller og bassenger som drives av Oslo kommune. I noen av badene er det også solarium og trimapparater. Du finner sikkert ett i nærheten av deg.

Les mer

Treningssentre

I Oslo finnes det en rekke treningssentre du kan bruke for å holde deg i god fysisk form. Trening er en av de beste garantier for god helse. Du finner sikkert et treningsstudio i nærheten av deg. Her er listen over de store treningsstedene i Oslo.

Les merRelevante aktuelle Guider

Fritidsklubber

Oslo har mange fritidsklubber for ungdom rundt om i bydelene. Er du på jakt etter noe å gjøre i fritiden bør du sjekke ut denne siden. Ta kontakt med en av klubbene i nærheten av deg for mer informasjon. Noen av fritidsklubbene har egen hjemmeside.

Les mer

Internettkaféer

På disse stedene får du tilgang til pc med internett i Oslo. Noen av stedene er kun åpne for ungdom, andre er tilgjengelig for alle. Du finner priser for tjenestene og annen informasjon på internettkafèens hjemmeside.

Les mer

Det finnes en rekke kinoer i Oslo der det vises forskjellige filmtyper. Sjekk ut dagens filmprogram og bestill billett på internett, det sparer du tid på. På denne siden finner du linker til byens kinoer og programmer.

Les mer

Speidere

Som speider får du være med på aktiviteter i form av møter, turer, leirer og lignende. Det meste av aktiviteteme speiderne driver med skjer i skog, mark og friluft. Vi har samlet pekere til de fleste speidergruppene du kan bli medlem i her i Oslo.

Les mer

Teater

Oslo har et variert underholdningstilbud med en rekke teatre. Her finner du alt fra de gamle og veletablerte teatrene til små scener der frittstående kunstnere og kompanier står for underholdningen. På denne siden får du en oversikt.

Les mer