Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Gallerier i Oslo

Gallerier

Det finnes mange kunstgallerier i Oslo som venter på ditt besøk. Her kan du se arbeider fra alle typer kunstnere. På denne siden får du oversikt og pekere til et stort utvalg gallerier i hovedstaden.

Sverdrups gate 9A

Vi åpnet i september 2009 våre 80 m2 store nyoppussede hjørnelokaler på Grünerløkka. I tillegg til ordinære utstillinger, leies galleriet ut på ukebasis i perioder til enkeltkunstnere eller grupper som trenger et sted å vise seg fram.

Les mer

Veletablert galleri på Frogner som i hovedsak viser separatutstillinger med norske og nordiske kunstnere. I tillegg har vi et variert utvalg grafikk av en rekke kunstnere, og viser også skulptur og tekstilkunst med jevne mellomrom. Velkommen til oss i Frognerveien 4!

Les mer

Nettside for kunstsenteret Hvervenbukta kunst og Håndverk som består av kunstnere og kunsthåndverkere, her finner du gallerier med unike kunst og håndverksprodukter. Malerier, tekstilkunst, keramikk, smykker, håndstøpte kunstlys og mye mer!

Les mer

Landsforeningen for Norske Malere er en fagorganisasjon for malere som bor og arbeider i Norge. Foreningen eier og driver Galleri LNM på Bankplassen. Åpningstider se nettside.

Les mer

Kunstnerdrevet galleri tilknyttet Billedkunstnerne i Oslo og Akershus. Viser utstillinger av både unge uetablerte og mer etablerte kunstnerskap. Lokalene ligger under Oslo Kunstforening.

Les mer

Holder til like bak slottet, ved Riddervolds plass. Spesialisert på grafikk. Har et stort utvalg grafiske arbeider innenfor alle prisklasser. Stort og smått fra kr. 500,- og oppover. Tilbyr innramming. Se vår nettbutikk for bedre oversikt!

Les mer

Galleri Impasto er et moderne galleri i Oslo sentrum. Galleriet er spesialisert på moderne abstrakte malerier fra etablerte og fremadstormende kunstnere fra inn- og utland. Nettbutikk. Levering over hele landet.

Les mer

Galleri Frie Kunster ønsker å stimulere til dialog med det utgangspunkt at den klassiske arven og tradisjonsbasert kunstutøvelse er grunnleggende og dynamiske aspekter ved både samtidig og fremtidig kulturutvikling.

Les mer

Flott og lite galleri nyåpnet ved parkveien 64. Over 100 maleri fra abstrakt og figurative.best pris /vi leveres/og muligheter å bytte etter 14 dager. Velkommen.

☆ 10 Les mer

Bærum Kunsthåndverk, Rådmann Halmrasts vei 2, 1337 Sandvika. Galleri med varierende utstillinger og salg av norsk kunsthåndverk

Les mer

Artoslo er et visningssted for norsk samtidskunst på nett. Nettstedet fungerer som en kilde for andre gallerier, kuratorer, samlere og kunst-elskere.

Les mer