Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Billig overnatting i Oslo

Billig overnatting

På disse stedene kan du overnatte for en rimelig penge i Oslo. Her får du oversikt over byens pensjonater, hosteller, bed and breakfast, apartementsleiligheter, rom til leie, campingplasser og vandrehjem.

Anker Hotel
Storgata 55

Med 10 minutters gange til Karl Johan, Oslos hovedgate, ligger Anker Hotel svært sentralt plassert. Hotellet har 264 rom, alle med dusj, toalett, telefon og TV. Det er gode parkeringsmuligheter i tilknytnig til hotellet. Du har trådløs nettilgang på hele hotellets område.

Les mer

P-Hotels Oslo
Grensen 19

Hotellet har lave priser og god standard. Med lokalisering midt i sentrum av Oslo, med byens uteliv, kulturliv og næringsliv i umiddelbar nærhet, skulle P-hotels være et meget bra og fornuftig utgangspunkt for ditt Oslobesøk. Ligger kun et kvartal fra Karl Johans gate.

Les mer

Billige hotell

På denne siden får du en grei og omfattende oversikt over de fleste ledige hotellene i Oslo i dag. De fleste hoteller i Oslo ligger inne i oversikten med pris og tilgjengelighet til enhver tid. Du finner bilder fra rommene og kan bestille direkte om du vil det.

Populær! Les mer

Oslo Hotel Apartments
Kjølberggata 29

Oslo Hotel Apartments har beliggenhet kun 15 minutters gange fra Oslo sentrum like ved Munch-museet på Tøyen. Med offentlig transport tar det kun 3 minutter til sentrum. Hver av leilighetene har egen inngang, ett til tre soverom, stue og kjøkken.

Les mer

Chateau Apartments

Leilighetshotell på Grünerløkka i Oslo med moderne og hjemmekoselige leiligheter. Alle leilighetene holder høy standard og har eget kjøkken. Beliggenheten er perfekt for alle som vil oppleve Oslo. Kultur og uteliv finnes rett utenfor hotellet.

Les mer

Grüner Apartment

Fin leilighet med soverom og stue som passer til en eller to personer. Ligger sentralt til på Grünerløkka i Oslo. Leiligheten har følgende inventar: Dobbeltseng, TV, fullt utstyrt kjøkken, vannkoker, kjøleskap og frys, ovn og komfyr og bad.

Les mer

Anker Hostel

Anker Hostel er et moderne vandrehjem som ligger sentralt til i Oslo. Alle rom er trivelige og har eget bad. Hostellet tilbyr twinrom og rom med 4, 6 eller 8 senger. Dette er et greit alternativ om du ikke trenger hotellstandard når du besøker Oslo. Anker ligger fint til med hensyn til både kultur og uteliv.

Populær! Les mer

Perminalen
Øvre Slottsgate 2

Tilbyr rimelig overnatting i Oslo. Perminalen passer godt til familier på tur, skoleklasser, forbund og foreninger eller en vennegjeng som skal på shoping eller et show i Oslo. Rommene er lyse, trivelige og har god standard. Alle rom har eget bad med dusj og toalett, samt de fleste rom har TV.

Les mer

Sentrum Hostel
Tollbugaten 8

Sentrum Hostel er et vandrerhjem med en sentral beliggenhet i Oslo. Sentrum Hostel tilbyr en billig overnatting for alle reisende. Du kan kjøpe et privat rom eller en seng i en sovesal. Oppholdsrom er delt av alle gjester. Dette er et greit alternativ til dyrere hoteller og moteller i Oslo

Les mer

Citybox Oslo - Økonomihotell
Skippergata 19

Citybox er et moderne økonomihotell med lave priser. Citybox tilbyr hva du som gjest ønsker mest. Et enkelt og smakfullt rom med et delikat bad, en deilig seng, en god stol, en skrivepult og knagger til å henge klærne dine i. Citybox Oslo ligger sentralt til i Oslo sentrum.

Les mer

Villa Frogner Bed And Breakfast
Nordraaksgt. 26

Beliggenhet i nærheten av Majorstuen og Bogstadveien. Dette området av Oslo er urbant med shopping, utesteder og kafeer. Strøket har en kombinasjon av gammel bebyggelse med koselige og sjarmerende gater, og et urbant og moderne bypreg.

Populær! Les mer

Bjørvika Apartments

Vi tilbyr 2-roms og 3-roms leiligheter med høy standard. Våre leiligheter ligger i nye og moderne bygg, og er fullt møblert og utstyrt med alt du måtte trenge. Bjørvika, som ligger sentralt i Oslo, vokser frem som den mest attraktive bydelen i hovedstaden. Leilighetene har sentral beliggenhet i forhold til Oslo Sentralbanestasjon og Oslo bussterminal, og gangavstand til de fleste attraksjoner.

Les mer

Apartment Service Oslo

Vi har mange mindre leiligheter for kortidsutleie sentralt i Oslo. Alle leilighetene er nyoppusset og i godt stand. Samtlige rom er møblert og med fullt utstyrt kjøkken, hvitevarer, gratis internett og kabel-TV.

Les mer

Oslo Apartments

Vi har ca. 200 leiligheter for korttidsleie og overnatting i Oslo. De fleste er lokalisert sentralt i byen. Vårt mål er å gi deg halv pris av hotell! Alle leilighetene er møblert og med fullt utstyrt kjøkken, hvitevarer, kabel-tv og gratis internett.

Populær! Les mer

Residence Kristinelund

Rommene er utstyrt med tv, gratis internett, skrivebord. Rommene har delte bad. Inkludert i oppholdet er frokost. Residence Kristinelund har 24 rom totalt hvorav 20 dobbeltværelser og 4 enkelt værelser. Nyt den fredfulle atmosfæren, med utsikt til Bygdøy Alles berømte kastanjetrær. Kort vei til sentrum.

Les mer

OvernattingOslo.no

Rimelige rom sentralt i Oslo. Alle fasiliteter som minibad med toalett, minikjøkken og kjøleskap, håndkær og sengetøy. Rommene ligger meget sentralt til på Grünerløkka i en stille og rolig gate og kun 150 meter fra trikk nr. 11, 12 og 13. Det tar 5 min med trikken ned til sentralstasjonen/ sentrum og du går dit på ca 10 min.

Populær! Les mer

Ekeberg Camping

Plassen strekker seg over 70 mål og har plass til ca. 700 enheter, hvorav ca 100 med el. uttak for caravan. Ekeberg Camping er utstyrt med 1 sanitæranlegg med alle fasiliteter: dusj med varmt og kaldt vann, toaletter, kjøkken, tøyvaskerom, caravantoalett og dusj/toalett for bevegelseshemmede.

Les mer

Oslo Vandrerhjem Rønningen YMCA

Oslo Vandrerhjem Rønningen YMCA ligger i nærheten av Oslo-marka med gode turmuligheter i flott natur. Vandrerhjemmet har varierende romstørrelser fra enkeltrom til 4-sengsrom, frokostservering inkludert. Åpent i sommersesongen. Ligger på Kjelsås i Oslo.

Les mer

Solveigs Bed and Breakfast

Ligger ved Tåsen, kort vei fra sentrum med offentlig transport. Røykfrie rom med internett. Utsikt over fjorden. Akseptable priser for overnatting. På nettsiden finnes oppdaterte priser.

Les mer

Ambiose Bed og Breakfast

Ligger øst i Oslo, ca 20 minutter med t-bane. Kort vei til butikksenter eller friluftsliv. Østensjøvannet med med sitt rike fugleliv ligger få minutter unna. Enkle eller doble rom. Betjeningen snakker engelsk, spansk og noe tysk.

Populær! Les mer

Oslo Apartments - Sven Bruns Gate

Leilighetene holder god standard - med stue og separat soverom, fullt utstyrt kjøkken, flislagt dusjbad med varmekabler samt vaskemaskin. Kabel-TV. Gratis internett. Alle leilighetene har vaskemaskin på badet. Det er trikkeholdeplass rett ved og kort avstand til Nationaltheatret med tilgang på alle t-baner, lokaltog og flytog.

Les mer

Katarinahjemmet

Katarinahjemmet leier ut rom for kortere perioder (minimum 2 netter), med mulighet for frokost og kveldsmat i tillegg. Har ti enkeltrom og fire dobbeltrom, alle med balkong og vask. Dusj og toalett er på gangen. Katarinahjemmet på Majorstua i Oslo rommer et klosterfellesskap, et studenthjem og et gjestehus, se nettside for bilder og info om priser mm.

Les mer

DNT ubetjente Markahytter

I kort avstand fra byens larm har DNT Oslo og Omegn et variert tilbud av hytter. Du kan oppleve en gammel seteridyll eller se hvor damvokterne bodde før. Dette og mer til finner du i Oslomarka. Noen hytter er store, andre er små. Hyttene kan kun nås til fots.

Les mer

Bed and Breakfast Villa Frogner

Her sover du godt og rimelig. Samtidig som det er stille og sentralt ved Frognerparken. Bed and Breakfast kan tilby komfortable rom m/bad. Alle rom har kabel TV og gratis trådløs internett- forbindelse. Har man lyst til å slappe av i stedets badstue så er det mulighet for det også. Frokost serveres i spisestuen hver morgen.

Les mer

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim

Haraldsheim ligger 4 km fra sentrum med praktfull utsikt over byen og fjorden. Vandrerhjemmet er ideelt som utgangspunkt for Oslos severdigheter og for turer i skog og mark både sommer og vinter. Har gode og gratis parkeringsmuligheter for personbiler og busser.

Les mer

Cochs Pensjonat

Familien Skram har alltid lagt vekt på at pensjonatet skal framstå som rent og ordentlig og at det skal oppleves som "et andre hjem". Pensjonatet har god standard på alle rom. På nettsidene ser du bilder av de forskjellige romtypene. Beliggenheten er sentralt få minutters spasertur fra Oslo sentrum.

Populær! Les mer

Eikeli Gjestehus

Eikeli Gjestehus ligger strategisk til i det gamle og veletablerte Østre Bærum i grønne og fredelige omgivelser med korte avstander til det meste i Oslo-regionen. Gode kommunikasjoner både lokalt, til Oslo sentrum, og til Oslo Lufthavn Gardermoen. Greie priser.

Les mer

Catalina Room og Apartments

Catalina Apartments tilbyr rimelig bed and breakfast, leiligheter for kort- og langtidsutleie samt utleie av rom i gjestehus. Ligger på Oslo vest. Flotte villaer med hage. Fri tilgang til Internett, gode og trygge parkeringsmuligheter.

Populær! Les mer

Bogstad Camping

Bogstad er et moderne turistsenter med alle fasiliteter, og er åpent hele året (Sommer / Vinter). Vi har oppstillingsplass til ca. 800 enheter, hvorav 300 er caravanplasser tilkoblet strøm. Det finnes 46 hytter i forskjellig størrelse og standard.

Les mer

My City Home - Hotel & Apartments

Beliggenhet i Kirkegata i Oslo sentrum. Gratis bruk av trådløst høyhastighetsnett tilbys. 32-tommers LCD-TV med kabel-TV er tilgjengelig på rommene. I tillegg tilbys det sengeoppredning om kvelden, rengjøring daglig, og fasiliteter som er tilgjengelige på forespørsel, er blant annet strykejern/-brett.

Les mer