Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Billig hotell i Oslo

Billig hotell

Fra noen hundrelapper kan du overnatte på hotell midt i Oslo sentrum. For å få den laveste prisen må du bestille på internett. Vi viser deg hvor og hvordan.

Anker Hotel
Storgata 55

Med 10 minutters gange til Karl Johan, Oslos hovedgate, ligger Anker Hotel svært sentralt plassert. Hotellet har 264 rom, alle med dusj, toalett, telefon og TV. Det er gode parkeringsmuligheter i tilknytnig til hotellet. Du har trådløs nettilgang på hele hotellets område.

Les mer

P-Hotels Oslo
Grensen 19

Hotellet har lave priser og god standard. Med lokalisering midt i sentrum av Oslo, med byens uteliv, kulturliv og næringsliv i umiddelbar nærhet, skulle P-hotels være et meget bra og fornuftig utgangspunkt for ditt Oslobesøk. Ligger kun et kvartal fra Karl Johans gate.

Les mer

Scandic Solli
Parkveien 68

Beliggenhet i sentrum-vest ved Solliplass, kun kort spasertur fra Aker Brygge og Karl Johansgt. Mange av rommene har egen balkong med utsikt over Oslo og fjorden. Hotellet ligger kun få minutter fra Nationalteatret stasjon der bla. flytoget stopper. Dette hotellet het tidligere Scandic KNA.

Les mer

Anker Hostel

Anker Hostel er et moderne vandrehjem som ligger sentralt til i Oslo. Alle rom er trivelige og har eget bad. Hostellet tilbyr twinrom og rom med 4, 6 eller 8 senger. Dette er et greit alternativ om du ikke trenger hotellstandard når du besøker Oslo. Anker ligger fint til med hensyn til både kultur og uteliv.

Populær! Les mer

Perminalen
Øvre Slottsgate 2

Tilbyr rimelig overnatting i Oslo. Perminalen passer godt til familier på tur, skoleklasser, forbund og foreninger eller en vennegjeng som skal på shoping eller et show i Oslo. Rommene er lyse, trivelige og har god standard. Alle rom har eget bad med dusj og toalett, samt de fleste rom har TV.

Les mer

Thon Hotel Astoria
Dronningensgate 21

Sentrumshotell med lave priser og smarte løsninger. Parkeringshus 50 meter fra hotellet og kort vei til sentralstasjon. Alle rom er utstyrt med dusj, toalett, hårføner, telefon, radio og TV. Mange rom med trådløst nett.

Les mer

Comfort Hotel Børsparken
Tollbugaten 4

Sentrumshotell med budsjettpriser. Nærmeste nabo er Oslo Børs og Norges Bank. Akershus Festning med flott utsikt over Oslo sentrum finnes kun få minutters spasertur fra hotellet. Kort vei til flytoget og sentrum forøvrig. Innendørs parkering og konferanselokaler.

Les mer

Bondeheimen hotell
Rosenkrantzgate 8

Populært sentrumshotell med fornuftige priser. Bondeheimen er et av de mest besøkte hoteller i Oslo. Her finnes rom i alle størrelser, konferanserom og grupperom. Hotellet har både restaurant og kafé. Flere Restauranter, kafeer, kultur og utesteder finnes like utenfor hotellet.

Les mer

Best Western Karl Johan
Karl Johans gate 33

Koselig sentrumshotell i Oslos hovedgate Karl Johan. Restauranter, utesteder, shopping, museer og attraksjoner like utenfor hotellet. Har fine rom i forskjellige størrelser, alle med internettilgang. Kurs og konferansefasiliteter.

Les mer

Citybox Oslo - Økonomihotell
Skippergata 19

Citybox er et moderne økonomihotell med lave priser. Citybox tilbyr hva du som gjest ønsker mest. Et enkelt og smakfullt rom med et delikat bad, en deilig seng, en god stol, en skrivepult og knagger til å henge klærne dine i. Citybox Oslo ligger sentralt til i Oslo sentrum.

Les mer

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Beliggenhet ca 1 km vest for sentrum. Hotellet har kostnadsfritt trådløst Internett i fellesområdene. Bygdøy-museene, Kongsgården og Vigelandsparken er kun 15 minutters spasertur unna. Hotellet ligger ved Skøyen stasjon der flytoget, NSB, buss og trikk har stoppested.

Les mer

Sentrumshotell i hjertet av Oslo. Thon Hotel Munch har gangavstand til alt du trenger: shopping, restauranter, kino, teater og offentlig transport. Hotell for deg som vil bo sentralt og rimelig.

Les mer

Lavprishotell midt i Oslo sentrum. Vektlegger smarte, enkle og rimelige løsninger men med svært god service. Sentral beliggenhet ved Oslo Spektrum, Karl Johans gate, restauranter og kjøpesentre.

Les mer

Cochs Pensjonat

Familien Skram har alltid lagt vekt på at pensjonatet skal framstå som rent og ordentlig og at det skal oppleves som "et andre hjem". Pensjonatet har god standard på alle rom. På nettsidene ser du bilder av de forskjellige romtypene. Beliggenheten er sentralt få minutters spasertur fra Oslo sentrum.

Populær! Les mer