Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Scandic hotels i Oslo

Scandic

Scandics visjon er å være det ledende hotellvaremerket i Europa innen sitt segment. I dag finnes det over 140 Scandic-hoteller i ni land. I Oslo-området har Scandic 6 hoteller. Scandic hotell i Oslo har gode tilbud både til private og forretningsreisende.

Scandic Solli
Parkveien 68

Beliggenhet i sentrum-vest ved Solliplass, kun kort spasertur fra Aker Brygge og Karl Johansgt. Mange av rommene har egen balkong med utsikt over Oslo og fjorden. Hotellet ligger kun få minutter fra Nationalteatret stasjon der bla. flytoget stopper. Dette hotellet het tidligere Scandic KNA.

Les mer

Scandic Holberg
Holbergs plass 1

Trivelig sentrumshotell med rom i lyse og moderne farger. Ligger på Holbergs plass i gangavstand til Karl Johansgtate, Akershus festning, Aker Brygge, Slottet og sentrum forøvrig. Hotellet har konferansekapasitet til 70 personer, bar og restaurant.

Les mer

Scandic Holmenkollen Park
Kongeveien 26

Tradisjonsrikt hotell fra 1800-tallet bygget i dragehusstil. Hotellet har flott beliggenhet i Holmenkollen med panoramautsikt over Oslo. På Scandic Holmenkollen Park finner du bla. gourmetrestaurant, flerbrukshall, møte- og selskapslokaler. Het tidligere Holmenkollen Park Hotel.

Les mer

Scandic Oslo Airport
Ravinevegen 15

Scandic Oslo Airport er det første hotellet du kommer til fra terminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Hotellet er et stort og moderne konferansehotell med plass til opptil 700 personer.

Les mer

Scandic Edderkoppen
St. Olavs Plass 1

Ligger svært sentralt til i Oslo sentrum med få minutters gangavstand til Karl Johan og Slottet. Hotellet har eget teater med oppsetninger av forskjellige show og underholdningstilbud.

Les mer

Scandic Victoria
Rosenkrantzgate 13

Ligger midt i Oslo sentrum med alle byens tilbud like utenfor. Kort gangavstand til Rådhusbryggene der du finner veteranbåter eller sightseeing-båter som tar deg med ut på fjorden. Hotellet er et flott utgangspunkt når du skal oppleve Oslo.

Les mer

Scandic Oslo City
Europarådets Plass 1

Ligger meget sentralt til i Oslo med alle byens tilbud like utenfor hotellet. Scandic Oslo City er et høystandard hotell som er flott utsmykket med forskjellige kunstverker. Hotellet ligger kun få minutters gange fra flytoget og NSB.

Les mer

Scandic Helsfyr Hotel
Strømsveien 108

Et moderne konferanse- og forretningshotell med landlig beliggenhet og store grøntarealer i umiddelbar nærhet. Flybussen til/fra hovedflyplassen ved Gardermoen stopper på Helsfyr, bare 5 min fra hotellet. Det er gratis parkering utenfor hotellet for gjester som ankommer med bil.

Les mer

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Beliggenhet ca 1 km vest for sentrum. Hotellet har kostnadsfritt trådløst Internett i fellesområdene. Bygdøy-museene, Kongsgården og Vigelandsparken er kun 15 minutters spasertur unna. Hotellet ligger ved Skøyen stasjon der flytoget, NSB, buss og trikk har stoppested.

Les mer

Scandic Vulkan

Scandic Vulkan er et moderne hotell med en attraktiv beliggenhet på Vulkan i Oslo, kun et steinkast fra den trendy bydelen Grünerløkka og vegg-i-vegg med en av Oslos største attraksjoner, Mathallen Oslo.

Les mer

Ligger vest for Oslo, ca 25 minutter med bil til Oslo-sentrum. Hotellet har rikelig med parkeringsplasser, trådløst Internett og ligger bare 50 minutter fra flyplassen. Kort vei fra flytog. Trimrom og badstu samt hotellrestaurant og flere møterom.

Les mer

Ligger i samme bygning som Oslo sentralstasjon i Oslo sentrum. Det meste av shoppingsteder rett ved hotellet. Høyhastighets Internett i alle rom samt Easy Access Point business hjørne. Hotellet har 2 møterom og en populær restaurant.

Les mer

Et konferansehotell med unik beliggenhet ved Rolfsbukta på Fornebu. Med interiør inspirert av livet under vann har hotellet en avslappende atmosfære. Hotell Scandic Fornebu åpnet i 2012.

Les mer

Scandic Gardermoen
Jessheimvegen 467

Beliggenhet ca 7 minutter med bil fra flyplassen. God parkering utenfor hotellet og shuttlebusser til og fra Gardermoen. Fullservice hotell hvor det er tatt hensyn til både familier med barn og forretningsreisende.

Les mer