Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Thon hotell i Oslo

Thon

Stor hotellkjede med mange hoteller over hele Oslo. Du kan velge hotellklasse; Thon Budget, Thon City eller Thon Conference. Koselige og tradisjonsrike hotell Bristol hører til Thon hotellkjede. Det er Olav Thon som står bak Thon Hotels.

Thon Hotel Ullevaal Stadion
Sognsveien 77C

Thon Hotel Ullevaal Stadion er et moderne konferansehotell i direkte tilknytning til Ullevaal Stadion. Hotellet har kurs- og møtefasiliteter for opptil 800 personer i samarbeid med UBC. Hotellet har to restauranter, samt en sportsbar. Egon restaurant ligger i første etasje og tilbyr à la carte-servering. I 3. etasje ligger vår frokostrestaurant, med flott utsikt over gressmatta på Ullevaal Stadion.

Les mer

Thon Hotel Astoria
Dronningensgate 21

Sentrumshotell med lave priser og smarte løsninger. Parkeringshus 50 meter fra hotellet og kort vei til sentralstasjon. Alle rom er utstyrt med dusj, toalett, hårføner, telefon, radio og TV. Mange rom med trådløst nett.

Les mer

Thon Hotel Stefan
Rosenkrantzgate 1

Moderne og nyoppusset midt i Oslo sentrum. Hotellet ligger ved Karl Johansgate og alle byens service og kulturtilbud. Flytog, bane og buss finnes i gangavstand. Juristen Cafè og Bar ligger ved hotellets inngangasparti.

Les mer

Thon Vika Atrium
Munkedamsveien 45

Moderne hotell like ved Aker Brygge og Oso Rådhus. I området finnes et rikt og variert utvalg av restauranter og utesteder. Aker Brygge er en av hovedstadens mest spennende shoppingsteder.

Les mer

Thon Hotel Cecil
Stortingsgata 8

Hotellet har en sentral beliggenhet like ved Stortinget og Karl Johan. Et variert utvalg av restauranter, kafeer og utesteder finnes like utenfor hotellet. Det er kort gangavstand til Nasjonalteatret Stasjon der flytoget, NSB, trikk og buss stopper.

Les mer

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Hotellet er nyoppusset og ligger fint til langs Bogstadveien i Oslo vest. Bogstadveien er norges største handlegate med en rekke småbutikker, restauranter og kafeer. Det er gangavstand fra hotellet inn til sentrum.

Les mer

Hotell Bristol i Oslo
Kristian IV's gate 7

Hotell Bristol midt i Oslo sentrum forbindes ofte med stil og atmosfære. Den eldste delen av bygningen er fra 1920-tallet og mye av interiøret, stilen og atmosfæren, er bevart. Bristol ble utvidet med en ny fløy i 2000.

Les mer

Thon Hotel Munch
Munchs gate 5

Budsjett-hotell med rimelige priser og beliggenhet midt i Oslo sentrum. Alle rommene er nyrenovert med lyse og trivelige farger og tekstiler. Hotellet er et svært bra utgangspunkt for ditt Oslobesøk!

Les mer

Thon Hotel Terminus
Stenersgaten 10

Beliggenhet midt i Oslo sentrum med garasje i hotellets underetasje. Restauranter, kjøpesentre og utesteder ligger like ved hotellet. Frokost serveres i frokostsal med utgang til en koselig bakgård.

Les mer

Thon Hotel Oslo Panorama ligger i et stille og rolig område av Kvadraturen i Oslo sentrum. Det er gangavstand til Sentralstasjonen og det meste Oslo har å tilby av attraksjoner, shopping og uteliv. Hotellet har panoramautsikt over Oslofjorden.

Les mer

Thon Hotel Oslofjord

Stort og flott kurs og konferansehotell som ligger i Sandvika i Bærum, 15 km vest for Oslo sentrum. Innendørs parkering i parkeringshus like ved hotellet. Samtlige værelser har air-condition. Stort kjøpesenter i tilknytning til hotellet.

Les mer

Sentrumshotell i sjøkanten like ved Oslo sentralstasjon og det nye Operabygget. Flott restaurant med utsikt mot Hovedøya og Oslofjorden. Hotellet har 14 møterom, som har en kapasitet fra 2-240 personer.

Les mer

Ligger like ved slottet midt i Oslo sentrum. 167 store og velutstyrte rom, derav 4 suiter og 10 rom tilpasset den kvinnelige reisende. Alle rommene er tilrettelagt for oppkobling mot internett. Du kan velge mellom internett på TV, bredbåndsoppkobling elle

Les mer

Ligger i Lørenskog rett utenfor Oslo. 10 minutters biltur fra Oslo sentrum. Hotellet har stor konferanseavdeling, restaurant og bar. Butikksenter, SATS treningssenter, kulturhus og kino like ved hotellet.

Les mer

Lavprishotell midt i Oslo sentrum. Vektlegger smarte, enkle og rimelige løsninger men med svært god service. Sentral beliggenhet ved Oslo Spektrum, Karl Johans gate, restauranter og kjøpesentre.

Les mer

Appartementshotell i Oslo sentrum. Shopping, restauranter, museer og utesteder like utenfor døren. kan tilby 1, 2 og 3 roms leiligheter, røykfrie rom, handikaprom og de fleste rom er med kjøkken.

Les mer