Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Kafeer i Oslo

Kafeer

Samleside med et utvalg kafeer i Oslo vi har omtalt. Kafetilbudet i Oslo er omfattende og variert. Her finnes alt fra enkle bydelskafeer til finere restaurantkafeer. Finn din favorittkafe på denne siden.

Collets Cafe
Colletts gate 33

Trivelig bydels-kafe i krysset ved Colletsgate/ Ullevålsveien like ved St. Hanshaugen. Faste Quiz-kvelder, konserter eller annet gøy. Om sommeren er det uteservering.

Les mer

Kafe Celsius
Rådhusgaten 19

På historiske Christiania Torv, blant gamle bygninger fra 1600-tallet, finner du sjarmerende Kafe Celsius. Kafe Celsius har vært cafe i flere tiår, og har i flere perioder lagt stor vekt på kunst og kultur. Om sommeren har Celsius en trivelig og populær uteservering.

Les mer

Café Mono
Pløens gt. 4

Mono har blitt en viktig konsertarena i Oslo med flere musikk-arrangementer hver uke. Det er gratiskonsert lørdager kl 18:00. Mono er en hyggelig og svært populær kafé på Youngstorget.

☆ 10 Les mer

Café con Bar
Brugata 11

Moderne og populær bar og kafé i Brugata på Grønland. Som regel er det massevis av folk der. Café con bar et bra utvalg med småretter, men også forskjellige hovedretter. Noen ganger er det konsert eller DJ på Café con Bar.

Les mer

Cafe Mir
Toftes gate 69

Koselig og spesiell kafe med scene på Grünerløkka. Lokalet er utsmykket med rare ting og i kjelleren kan du sitte i gamle flyseter. I helgene arrangeres det ofte konserter på Mir.

Les mer

Cafe Villa Grande
Huk Aveny 56

Holder til i den historiske bygningen Villa Grande på Bygdøy, samme sted som HL-senteret. Kafeen tlbyr kaker, kaffe, lunsjer og spennende nye retter fra dag til dag. Flott uteservering om sommeren. Følger HL-senterets åpningstider.

Les mer

Baker Hansen Kafe
Bogstadveien 54

Her finner du et rikholdige utvalg av smørbrød, snitter, rundstykker, salater og varm mat eller konditorvarer. Baker Hansen er en kjede med omlag 20 butikker/ kafeer i Oslo. Tilbyr også catering.

Les mer

Engebret Cafe
Bankplassen 1

Det var Engebret Christoffersen som startet restauranten i 1857. Engebret Cafè ligger på Bankplassen og er Oslos eldste kafè. Bankplassen var i gamle dager byens mest fasjonable strøk. Engebret Cafè har uteservering om sommeren.

Les mer

Cafeteatret
Hollendergaten 8

CAFETEATRET på Grønland i Oslo åpnet i oktober 2006, og er en arena for kunst- og kulturopplevelser, samt servering med miljøprofil. Vi presenterer et variert program av teater, konserter, cabareter og galleri.

Les mer

Cafe Fiasco
Schweigaardsgate 4

Cafe Fiasco finner du ved inngangen til bussterminalen, rett ved Oslo plaza. Holder åpent alle dager. Burgere og småretter, ellers alle rettigheter i baren. Det arrangeres ofte konserter på Cafe Fiasco.

Les mer

Cafe Di Roma
Sofienberggt. 6

Cafè Di Roma er en uformell og koselig kafè i en liten sidegate på Grünerløkka. Her får du servert pizza og lunchretter. Det er uteservering på fortauet om sommeren. Morsomt innredet med små svingstoler.

Les mer

Café Christiania
Nedre Vollgt. 19 - Inng. Stortingsgaten

Café Christiania er et sted med kafe, restaurant og bar, der kultur tilbake på første halvdel av forrige århundre står sentralt. Interiøret består av norges desidert største samling av landhandlerieffekter fra 1900 og frem til ca 1960 årene.

Les mer

Cafe Skansen

Cafe og restaurant på Christiania Torg. Du finner Kafeen i en staselig bygning fra 1800-tallet. Om sommeren er det uteservering med fin utsikt over Rådhusplassen og Kontraskjæret, og sol til sent på kveld!

Les mer

Oslo Ladegård

Sjarmerende gammel bygning i Gamlebyen. Her er det konserter og omvisninger. Ladegården Café er en liten og koselig kafe med uteservering, som en del av Oslo Ladegård. Se nettside for åpningstider mm.

Les mer

Café Piccolo

På Café Piccolo opplever du det beste fra to verdener. Vi servere ekte italiensk kaffe fra en liten familieprodusent i Napoli og italienske bakervarer. I tillegg har vi sunne og gode alternativer som hjemmelaget suppe, salat, foccacia med italienske delikatesser, godt, yoghurt med hjemmelaget granola, frokostgrøt og selvsagt hjemmelagde kaker. Vi lager all maten fra bunnen, og er opptatt av gode og naturlige råvarer og god smak. Velkommen!

Les mer

Kaffistova

Kaffistova er en koselig kafe og restaurant med tradisjonell norsk mat. Ligger sentralt til i Rosenkrantz gate 8 like ved Karl Johan. Kaffistova og er en del av Bondeheimen hotell. Kafeen er også en populær hos turister.

Les mer

Kafe Oslo

Kafe Oslo er en litteraturkafé i Litteraturhuset i Oslo. Her får man ujålete og ordentlig mat, fra et lite mellommåltid til en full treretters. Faste arrangementer, fyldig tidsskriftshylle og dagens aviser.

Les mer

Bare Jazz

Jazzkafe og platebutikk som ligger i Grensen i sentrum. Rolig og stemningsfull atmosfære. Holder små intimkonserter, noenganger med kjente artister. Bare Jazz har også en koselig bakgård med uteservering.

Les mer

Riverside

For ungdom i alderen 16-20 år. Holder til i Glasshuset på Grønland. Her er internettkafè, web og ikt verksted, ungdomskafè, infosenter mm. Riverside ungdomshus drives av Oslo kommune.

Les mer

MIR

MIR

Café Mir og scenen påstås å være hjertet på Grünerløkka Lufthavn. Vi holder oppe fra klokka 18.00- 01.00 hele uka (OBS! sommertid tom. 18 august kl. 20.00 - 01.00) Vi har usedvanlig mange spennende og rare konserter og andre arrangementer, internett og alle rettigheter! Aldersgrensa er 20 år.

Les mer

Tullins Cafe
Tullinsgt 2

Bar, kafe og spiseri med DJ i helgen. Her får du småretter, hovedretter, pizza og pasta. Ligger på Holbergs plass i Tullinsgt 2, like ved Radisson SAS Scandinavia Hotel. Innredet i gammel stil.

Les mer

Blitz

Alternativ kafe. Blitz arrangerer konserter, har kafé og infoshop og er en svært aktiv organisasjon som kjemper for et mer rettferdig samfunn. Kafeen deres er åpen for alle og ligger i Blitzhuset i Pilestredet.

Les mer