Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Puber og barer i Oslo

Puber og barer i Oslo

Oslo har et rikt og variert tilbud med barer og puber. Du finner gamle og folkelige steder, eller nye og moderne. På denne samlesiden finner du vårt utvalg med puber og barer i Oslo.

Nydalen Bryggeri & Spiseri
Nydalsveien 30a

Restaurant og pub i Nydalen. Bryggeriet vårt er på 10 hl og kan brygge både ale og lagerøl, inntil 1000 hl i året. Bryggeren John Hudson følger sesonger og trender, og sørger for at kranene våre aldri blir tomme. Velkommen innom for å prøve drikke fra vårt eget mikrobryggeri! Fra Oslo sentrum kan du ta T-bane linje 3/4 til Nydalen T-banestasjon.

Les mer

Mikrobryggeriet

Oslo Mikrobryggeri åpnet sine dører 15. september 1989. Det lille bryggeriet var den gang det første bryggeri som var blitt startet i Norge siden 1899. Mikrobryggeriet er også en pub med svært godt øl. Mikrobryggeriet kan anbefales for alle som liker godt øl.

Les mer

Doktor Jekylls Pub
Klingenbergg. 4

Dr. Jekylls er stedet som har det meste. Stedet har åpent alle dager i uka og ønsker å gi dere et bredt tilbud. Om det skal være en kaffe med venninna på dagtid, eller øl med gutta på kveldstid. Dr. Jekylls kan også by på et av Oslos beste whiskyutvalg.

Les mer

Venner Restaurant og Bar

Venner Restaurant og Bar holder til i flotte omgivelser midt i gågata på Grønlands Torg. Her finner du et flott lokale med koselig cafè og bar i 1 etg. og en elegant restaurant i 2 etg. Alltid god stemning. Venner Restaurant og Bar er det perfekte sted for lunsj, lønningsdrikke, selskap, sammenkomst for din bedrift samt for familie og venner.

Les mer

Countrymusikk hver fredag

Velkommen til Trafalgar pub. Oslo's nye Fredags live Country og Bluesmusikk. Trafalgar pub/ sports bar finner du i Keisers gate 1 i Oslo, lokalisert i et steinkast fra Karl Johans gate, stortinget, Edderkoppen teater og Deichmanske biblioteket. Du kan også nyte en godt mat rett med smaken av middelhavet eler Fish and chips.

Les mer

Kristiania Bar og Café

Velkommen til Kristiania Bar og Café, beliggende i den gamle ærverdige stasjonsbygningens opprinnelige ventehall, midt i Oslo sentrum godt plassert bare 70 meter fra plattformen på Oslo S. Flytoget, Karl Johans gate og den Norske Opera og Ballett er innenfor to minutters gange.

Les mer

Trivelig og litt tilbaketrukket fra sentrumsmaset, men alikevel i sentrum. Har ofte små konserter. I sommerhalvåret serverer det læskende drikke i bakgården frem til kl. 22:00.

Les mer

Pub, spiseri og dansesalong. Atmosfæren er grov og skal gjenspeile et gammeldags handleri. Musikken er 80 og 90 talls. Uhøytidelig stil. Ligger i Kristian IV gt ved Hotell Bristol.

Les mer

Pub som ligger i Karl Johansgt. 33. Viser fotball og sport på storskjerm. På hjemmesiden finnes sports-program. Det serveres mat på Harrys, meny med priser på hjemmesiden. Harrys er en del av en stor svensk restaurantkjede.

Les mer

The Crossroad Club

Musikk Pub og konsertvenue. The Crossroad Club åpnet dørene i det gamle Christiania Bryggeri lokalet på hjørnet i kulturkvartalet våren 2011. Lokalet avspeiler sin arv med et gjennomgående Art Deco uttrykk i et klassisk gammeldags interiørpreg. Fokus på blues og rock fra sin spede begynnelse frem til nåtid, i all dens skjeve avarter.

Les mer

3 Brødre

Med plassering i Oslo Sentrum er 3 Brødre et av Oslos mest sentrale utesteder, med en velbesøkt pub i gateetasje. I 2. etasje finner du en populær pianobar, med live-musikk seks dager i uken. Om sommeren kan man nyte alt fra småretter til en bedre middag og forfriskninger utendørs.

Les mer

Irsk pub i Markveien på Grunerløkka. Viser alt av fotball på 7 skjermer+ storskjerm. Populær pubquiz hver fredag kl 18.00!

Les mer

Dubliner Folk Pub

Irish dance classes on Monday nights lead up to real Irish music sessions on Tuesdays. Most weeks we also have live music on Wednesday, Thursday, Friday and Saturday nights, in addition to our lively afternoon session on Saturdays.

Les mer

Underwater Pub

Hver tirsdag og torsdag har vi våre berømte operakvelder. Da kommer det operasangere fra Den Norske Opera og operahøyskolen for å underholde våre gjester. På Underwater pub har vi lun atmosfære, hyggelige bartendere og et rikt utvalg mat og drikke.

Les mer

Barfly

Home to some of Norways best bartenders. Boasting an extensive cocktail menu, using only premium spirits and fresh juices, Barflys reputation for top quality cocktails has been well established throughout the years. With its classical design, Barfly guarantees quality drinks in a relaxing atmosphere.

Les mer

Joes Sportsbar

Her kan du få med deg det meste av sport på storskjerm. Hver weekend er det party med nye og gamle hits. Hver weekend kjører våre barkeepere og DJs i gang kjempeparty med nye og gamle hits i kombinasjon med med KARAOKE. Party med garantert høy stemning og mye folk.

Les mer

Har nå holdt det gående i snart 15 år på Aker Brygge. Alle er velkommen til Zinatrar for en unik opplevelse med karaoke og musikk i høysetet.

Les mer

Fotball på 6 skjermer, konserter, torshovs beste espresso. Vogts gt 64, Oslo.

Les mer

Er en en folkelig og tradisjonsrik restaurant og pub. Noen kaller stedet for Homansbyens Theatercafe. Her møtes kunstnere, kulturpersonligheter og vanlige folk til et glass øl eller et godt måltid. Ligger i Parkveien 12.

Les mer

Engelsk pub med hyggelig stemning. Du finner den i Bogstadveien. Det serveres både mat og drikke. Quiz hver torsdag. Uteservering. Hjemmeside med bilder fra stedet.

Les mer

Dirty Nelly er en kjede med flere puber. I Oslo finner du dem på Aker Bryge. Puben der er liten og intim, innredet med grove materialer.

Les mer

Da Vinci

Da Vinci er en sportsbar, pub og kro med beliggenhet i Grensen. Her finnes storskjermer og et uttall av kanaler slik at du får mulighet til å følge dine favoritt-sportsbegivenheter. Menyen på Da Vinci er variert, med mange tradisjonelle retter.

Les mer

Bohemen

Bohemen ligger sentralt plassert i hovedstadens sentrum, 150 meter fra "Dasslokket" på Karl Johan. Dørene ble åpnet for første gang i Juli 1998 og målgruppa var den gang som i dag, fotballsupportere og andre livsnytere, som liker sin øl kald og rimelig.

Les mer

Bar1 Aker Brygge

Beliggenhet på Aker brygge ved Latter. Barkartetm består av over 450 forskjellige cognacer, over 100 forskjellige whiskyer samt mye annet godt. Bar1 har et godt voksent klientell, med behagelig bakgrunns musikk så man kan sitte å prat og kose seg. Vårt Chambré Separée kan man leie til lukkede selskapet, firmafester osv.

Les mer

Beer Palace

Beer Palace har siden 1993 holdt til i Aker Brygges eldste bygning, det tidligere lønningskontoret til Akers Mek, vis a vis Peppes Pizza. Det er øl som opptar oss, og den kan nytes i Chesterfield sofaer, ved baren eller på våre 2 uteserveringer.

☆ 9 Les mer

Tullins Cafe
Tullinsgt 2

Bar, kafe og spiseri med DJ i helgen. Her får du småretter, hovedretter, pizza og pasta. Ligger på Holbergs plass i Tullinsgt 2, like ved Radisson SAS Scandinavia Hotel. Innredet i gammel stil.

Les mer

Bar Grensen

Bar Grensen er et møtested som er like aktuelt for grytidlig frokost som for nattmat. Hver dag åpner vi 06.00, for å ønske frokostgjestene velkommen. Kjøkkenet er åpent til 03.30. Vi stenger kun for å gjøre klart til neste dags første måltid; fersk kaffe, sandwicher og ellers à la carte hvis du ønsker det.

Les mer