Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Scandic Holmenkollen Park

Scandic Holmenkollen Park

Tradisjonsrikt hotell fra 1800-tallet bygget i dragehusstil. Hotellet har flott beliggenhet i Holmenkollen med panoramautsikt over Oslo. På Scandic Holmenkollen Park finner du bla. gourmetrestaurant, flerbrukshall, møte- og selskapslokaler. Het tidligere Holmenkollen Park Hotel.

Panoramautsikt

Hotellet har beliggenhet på taket av Oslo med vidstrakt utsikt over byen og fjorden. Den karakteristiske norske dragehusstilen gjør at dette hotellet skiller seg klart ut fra andre hoteller i hovedstaden. Den eldste delen er fra 1800-tallet, men hotellet har også en nyere fløy. Scandic Holmenkollen Park har en stor flerbrukshall på 1000 kvadratmeter og en egen Spa avdeling. Hotellet har flere restauranter, kafe, barer og peisestue. Holmenkollen Park Hotel er et av de største konferansehoteller i Norge.

Holmenkollen er norges mest besøkte turistattraksjon, Holmenkollen skihopp og Skimuseet, ligger like ved hotellet. Skiløyper og turterreng finnes rett utenfor. Andre severdigheter i området er Holmenkollen kapell og Tryvannstårnet.

Scandic Holmenkollen Park
Tradisjonsrikt hotell i dragehusstil

Meld deg på gratis Nyhetsbrev

Kontakt informasjon
Annonse

Sted: Scandic Holmenkollen Park
Adresse: Kongeveien 26, 0787 Oslo
Sjekk pris eller bestill på Scandic Holmenkollen Park
Kart - Her finner du Scandic Holmenkollen Park
Longitude: 10.66332 - Latitude: 59.96271

Rate Kommenter Nytt sted Facebook Nyhetsbrev