Om cookies
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Arrangementer i Oslo

Arrangementer

Her finner du oversikt over faste arrangementer som skjer hvert år i Oslo. Byen har et svært rikt og variert kulturtilbud med en rekke festivaler og underholdningstilbud.

Hva-Skjer App for Oslo
Alle steder

Hold deg oppdatert med hva som skjer i Oslo med vår App for Iphone. En tur på byen? På jakt etter en god konsert eller utstilling? Eller simpelthen finne arrangementer som passer for barna? Last ned Appen via denne siden.

Les mer

Studentfestivalen i Oslo - STUDiO
Festivaltelt på Blindern og Betong på Majorstua

Studentfestivalen i Oslo som arrangeres tidlig om våren. Detter er Norges største, årlige festival for studenter. Festivalen har røtter tilbake til 1947. STUDiO festivalen består av musikk, revy, debatter, quiz og fester.

Les mer

Norwegian Wood
Frognerbadet ved Majorstuen i Oslo

Stor musikkferstival som arrangeres hver sommer i Frognerbadet i Oslo. Festivaldeltakerne kan benytte seg av svømmebassengene på området. På Norwegian Underwood pressenteres årets nykomlinger. Arrangeres tidlig i juni.

Les mer

Øyafestivalen
Olav Vs Gate 1, 0161 Oslo

Stor årlig musikkfestival som har sitt festivalområde i Tøyenparken i Oslo. Festivalperioden er i midten av august måned. Dette er en av de største misikkbegivenhetr i Oslo og er verdt å få med seg.

Les mer

Oslo Operafestival
P.B. 50, Majorstuen

Oslo Operafestival - Opera til folket -vil gi byen et enda større og bredere kulturtilbud og ønsker å avlive mytene om at opera er kjedelig og vanskelig tilgjengelig. Festivalen arrangeres årlig om høsten. Festivalen leier Gamle Raadhus på fast basis.

Les mer

Oslo Griegfestival
Vallegata 3

Mange spennende konserter med noen av landets beste utøvere innen klassisk musikk, musikkstudenter og barn. De fleste konsertene foregår i Nasjonalgalleriet. Tidspunkt for festivalen er tidlig om våren.

Les mer

Oslo Konserthus
Munkedamsveien 14

Konserthuset er en viktig scene for kulturlivet i Oslo og Norge. Årlig finner det sted ca 300 arrangementer i de to salene i huset. Verdens fremste artister har besøkt Oslo Konserthus.

Les mer

Oslo jazzfestival
Fredensborgveien 24D

Jazzfestivalen arrangeres årlig i august måned i hovedstaden. I denne perioden spilles det jazz fra flere scener i Oslo sentrum, noen av konsertene er gratis. Liker du jazz bør du få med deg denne festivalen!

Les mer

Jul i Oslo 2017

I ukene før jul skjer det mye spennende i Oslo. På denne siden finner du massevis av arrangementer knyttet til julen og juleforberedelsene i Oslo. Juleteater, juleutstillinger, julekonserter, kirkekonserter for å nevne noe.

Les mer

Loppemarkeder i Oslo

Hver vår og høst og arrangeres det en rekke loppemarkeder rundt om i Oslo. På denne siden finner du oversikt over når de forskjellige loppemarkedene i Oslo finner sted.

Les mer

c/o Kunstnernes Hus, Wergelandsveien 17

Høstutstillingen er Norges største markering av samtidskunst. Kunstutstillingen er å finne i Kunstnernes hus i Oslo sentrum fra midten av september til midten av oktober.

Les mer

Oslo Spektrum
Sonja Henies pl. 2

Har plass til nær titusen personer og kalles med rette byens storstue. Oslo Spektrum brukes til alle mulige typer arrangementer, alt fra sprangridning til store konserter. Spektrum finner du i sentrum av Oslo like ved Oslo sentralstasjon.

Les mer

Gratis arrangementer

Gratis konserter, klubber, utstillinger eller andre arrangementer der du slipper betale inngangspenger. Gratislisten er laget ved hjelp av tips fra våre brukere og oppdateres daglig.

Les mer

Hva skjer i Oslo
Alles steder

Finn ut hva som skjer i Oslo nå. Vår oversikt inneholder til enhvertid over tusen Oslo-arrangementer. Her finner du konserter, festivaler, klubber, utstillinger, arrangementer for barn og mye mye mer.

Les mer

Oslo Kammermusikk Festival
Grev Wedels Plass 2

Festivalen arrangeres årlig og presenterer musikk med spenn fra middelalderen til vår egen tid. Arve Tellefsen er initiativtaker og kunstnerisk ansvarlig for Oslo Kammermusikk Festival. Arrangeres i august hvert år.

Les mer

Holmenkoll-søndagen
Kongeveien 5

Denne søndagen har lang tradisjon i Oslo, mange mener den kan likestilles med selve 17-mai. Det har vært arrangert Holmenkollsøndag nesten hvert år siden 1892 og Kongen er alltid tilstede!

Les mer

Birkelunden Marked
Birkelunden

Brukt og krambumarked hvor det selges brukte og antikke ting og snurrepipperier hovedsaklig fra forrige århundre. Du finner markedet søndager på Birkelunden ved Grünerløkka i Oslo. Åpningstidene er fra kl 12.

Les mer

17 mai i Oslo 2016

Barnetoget i sentrum starter kl. 10.00 og er ferdig ca kl 13.30. Første skole i toget er i år Tåsen. Det skjer selvfølgelig også mye på utestedene utover natten. Årets program for 17 mai i Oslo finner du på denne siden. Rekkefølgen og lenke til kart for barnetoget finnes nederst på siden.

Les mer

17 mai for alle
Kubaparken på Grünerløkka

(Arrangeres for tiden ikke!) Se SOS-rasisme nesttside for info om dette arrangement. 2012: SOS-rasisme arrangerer alternativ 17 mai i Kubaparken på Grünerløkka. Musikk og kultur blir rammen rundt feiringen der kjente artister stiller opp for å underholde. Det blir også arrangementer for de aller minste.

Les merFlere kategorier med Guider

Gallerier

Det finnes mange kunstgallerier i Oslo som venter på ditt besøk. Her kan du se arbeider fra alle typer kunstnere. På denne siden får du oversikt og pekere til et stort utvalg gallerier i hovedstaden.

Les mer