Om cookies
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Hobby

Hobby

Få tips til forskjellige hobbyer. Finn ut hvordan du lager et papirfly, eller hvordan en drage bygges. I denne kategorien finner du også mange andre tips til hva du kan finne på. Her er også en kategori med nostalgiske postkort du kan sende til venner og kjente!

Slik lager du en drage

Med enkle hjelpemidler som finnes i ethvert hjem kan du lage en kjempeflott drage. A fly drage er dessuten morsomt både for barn og voksne. Ta med barna og sett i gang, dragen er ferdig om en times tid.

Les mer

Papirfly er gøy!

Å lage papirfly er morsomt for alle. Følg beskrivelsene på denne hjemmesiden og du har ditt fly ferdig om få minutter. Du trenger et A4 ark, teip og en saks. Husk at papirfly kan du lage når som helst, hvor som helst. Papirfly er billig underholdning!

Les mer

Harald Huysman Karting

Vi kjører drop in hver eneste dag på vår innendørsbane på Alnabru i Oslo. Kom gjerne alene eller sammen med vennegjengen. Her finner du alltid noen du kan kjøre sammen med. Kjøringen kan bookes en uke på forhånd. Merk deg at det lønner seg å booke på forhånd.

Les mer

Oslo Schakselskap

Oslo Schakselskap er Norges eldste sjakklubb. I 1952 fikk klubben sine egne lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua. Oslo Schakselskap (OSS) skal være et samlingssted for sjakkinteresserte, og gjennom sjakklig virksomhet av forskjellig art arbeide for økt innsikt og ferdighet i spillet.

Les mer

Oslo Modellbilklubb

Oslo Modellbilklubb er en forening som har til formål å samle RC-bil interesserte personer i alle aldre. Vi har tre flotte baneanlegg som passer for forskjellige typer biler. Du er hjertelig velkommen ut til oss for å se! Prøv også gjerne banene våre, men ønsker du å kjøre flere ganger må vi be deg om å bli medlem i klubben vår.

Les mer

Oslo Kamera Klubb

Oslo Kamera Klubb (OKK) er landets største fotoklubb. Klubben er delt inn i to grupper: Fotogruppa og Film- og videogruppa. Fotogruppa har ukentlige møter, og videogruppa møtes hver fjortende dag. Medlemskapet er ikke knyttet til én bestemt gruppe. Som medlem av klubben kan du delta på alle møter og aktiviteter.

Les mer

Oslo Filatelistklubb

Oslo Filatelistklubb - OFK. Klubben er landets største med ca. 500 medlemmer i inn- og utland. Klubben er den eldste frimerkeklubben i Norge - stiftet så tidlig som 1886. I tidsrommet september til mai avholdes vekselvis medlemsmøte og klubbaften med auksjon hver mandag.

Les mer

NAFs MC-klubb

NAF MC Oslo er en MC-klubb underlagt Norges AutomobilForbund NAF. Vi har i overkant av 1500 medlemmer, og gir våre medlemmer tilbud om veihjelp på MC, fellesturer, oppfriskningskurs hver vår, rabattavtaler og gratis FørFerieSjekk av din MC. Vi er åpne for alle som liker MC, uavhengig av merke.

Les mer

EKT Rideskole og Husdyrpark
Ekebergveien 99

E.K.T Rideskole og Husdyrpark ønsker deg velkommen på ridekurs. Her får du oppleve at hest er gøy, spennende og lærerikt. EKT har tilbud for barn fra 3 år, ungdom og unge voksne. EKT holder til i Ekebergveien 99 på Ekeberg.

Les mer