Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Postkort - Send gratis Postkort

Postkort

Send postkort til familie og venner herfra på. Postkort-sidene har mange typer kort og motiver. Det hele tar under ett minutt -kjappere kan det neppe gjøres! På disse sidene finner du flere kategorier postkort med forskjellige motiver. Send et kort til den du er glad i nå! Det er gratis å sende postkort her fra OsloSurf.

Morsdag - Morsdagskort

Send postkort til mor! Det hele tar under ett minutt -kjappere kan det neppe gjøres! Det er alltid hyggelig med en påminnelse fra de nærmeste på Morsdagen. Morsdag er den andre søndagen i februar.

Les mer

Farsdag - Farsdagkort

Send postkort til far herfra. Det hele tar under ett minutt -kjappere kan det neppe gjøres! Det er alltid hyggelig med en påminnelse fra de nærmeste på Fars egen dag. Farsdag er den andre søndagen i november.

Les mer

Postkort

Send postkort til familie og venner herfra. Det hele tar under ett minutt! Kjappere kan det neppe gjøres. Glem papir og frimerker, gjør det på nett helt gratis. Det er alltid hyggelig å få kort!

Les mer

Julekort

Send julekort til familie og venner herfra. Glem Facebook eller frimerker og papirkort. Med våre nostalgiske ePostkort får du unna julehilsnene på ett blunk. Det hele tar under ett minutt! Kjappere kan det neppe gjøres!

Les mer

Gratulasjonskort

Send gratulasjonskort fra denne siden. På OsloSurf postkortside finner du flere forskjellige motiver å velge mellom. Det er koselig for alle å få kort. Denne siden ligger under kategorien Gratulasjonskort og inneholder mer enn 10 forskjellige kort du kan velge blant.

Les mer

Påskekort

Send enkelt og greit påskekort til familie og venner herfra. Glem Facebook eller papp og frimerker. Med våre nostalgiske ePostkort får mottaker garantert en god påske! Det hele tar under ett minutt! Det er alltid hyggelig å få påskekort! På denne siden kan du velge blant mange morsomme påske-motiver.

Les mer

Gamle julekort fra 1920-tallet

Julehilsen fra gamledager. Du velger det julekort du vil sende ved å klikke på linken under kortet. På siden som kommer frem fyller du inn din melding, navn og e-post adresser. Mottaker får en e-post med melding om at kortet venter. Det er gratis å sende postkort fra OsloSurf.

Les mer

Halloween kort

Halloween kort sender du fra denne siden. På OsloSurf postkortside finner du flere forskjellige motiver å velge mellom. Denne siden ligger under kategorien Halloween kort og inneholder 10 forskjellige kort du kan velge blant.

Les mer

Nyttårskort

Fra vår side med nyttårskort kan du enkelt og greit sende en nyttårshilsen til familie og venner. Mottaker får kortet med en gang. Du kan velge mellom flere forskjellige motiver, og du finner også noen gamle kort fra 1917. Godt Nyttår!

Les mer

Valentines Postkort

Februar er romantikkens måned og Valentines dag er den 14. februar. Dagen er det mange som feirer som romantikken og kjærlighetens dag. På denne siden kan du sende Valentine`s postkort og lese mer om historien bak dagen.

Les mer

Advent - Adventskort

Advent betyr ankomst eller komme og betegnes som en forberedelse til å ta imot Jesus. Adventstiden omfatter de fire søndagene før julaften. Første søndag i advent markerer ikke bare inngangen til advent, men også begynnelsen på kirkeåret. Adventfargen er fiolett. Send adventskort til venner og familie fra denne siden. Det er alltid hyggelig med en påminnelse i en hektisk tid før jul.

Les mer