Om cookies
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Informasjon om OsloSurf og Det skjer i Oslo

Om oss

På denne siden kan du finne ut mer om nettsidene OsloSurf og Det skjer i Oslo. Hvem som står bak, statistikk, du kan melde deg på vårt nyhetsbrev eller finne ut hvordan du annonserer. Du finner også ut hvordan du kontakter oss, eller sender oss informasjon.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med hva som skjer Oslo. Motta gratis vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet fra denne siden, eller fra en link nederst i hvert nyhetsbrev du mottar.

Les mer

Send oss bilder

Vi ønsker oss flere bilder fra Oslo! Våre fotosider er populære og godt besøkt. Alle typer bilder fra Oslo er ønsket, men bildene bør være av allmen interesse og bra kvalitet. Bilder fra gamledager er stort sett mangelvare.

☆ 7 Les mer

Annonsepriser 2018 - Det skjer i Oslo
OsloSurf Det skjer i Oslo, Norskinfo AS

Ved å annonsere på Det skjer i Oslo treffer du flere tusen personer hver eneste dag. Vi er en ledende hva-skjer nettside som fokuserer kun på Oslo. På denne siden finner du informasjon om våre annonsepriser for 2018.

Les mer

Om OsloSurf - Det skjer i Oslo
OsloSurf Det skjer i Oslo, v/ Norskinfo AS

OsloSurf - Det skjer i Oslo er av de mest besøkte Oslonettsider med 25.000 brukere hver eneste uke. Innholdet består av guider, bilder og katalog til det aller meste som finnes i Oslo. På hva skjer sidene finner du en omfattende oversikt over arrangementer i Oslo. Vi sender ut ukentlig epost-nyhetsbrev til 19.000 påmeldte.

Les mer

Statistikk for våre nettsider

Her kan du se statistikk for unike brukere og sidevisninger på Oslo-nettsidene OsloSurf og Det skjer i Oslo. Grafer og tall gjelder for perioden 2008 til 2015 og måles med analyseverktøyet Google Analytics.

Les mer

For å opprettholde og utvide våre guider og oversikter for Oslo er vi avhengig av tips fra våre brukere. På denne siden finner du våre tips-epost adresser.

☆ 4 Les merFlere kategorier med Guider