Om cookies
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Barnehager i Oslo

Barnehager

Cirka 35.000 barn går i Oslos over 800 barnehager. På denne siden finner du en oversikt med noen av disse. Husk også at det er mulig for alle og legge inn egen barnehage på disse sidene. Dette er gratis og gjøres via tipsskjema som du finner link til øverst på alle våre sider.

Vår visjon er å skape "den gode hverdagen" for barn og voksne. I vår barnehage blomstrer gleden, tryggheten og kreativiteten.

Les mer

Sollerud barnehage

Sollerud barnehage er en foreldredrevet andelsbarnehage som ble startet av foreldre fra Bestumveien 84-86. Den har vært i drift siden august 1988 og drives i hht. "Lov om barnehager" og "Vedtekter for A/L Sollerud barnehage.

Les mer

Helt nytt nettsted som hjelper foreldre med å enkelt finne frem til riktig barnehage. Søk på din adresse og du kan se aktuelle barnehager plassert på et kart. Etter hovedopptaket kan du også se hvilke barnehager som fortsatt har ledige plasser. Bli med på å utvikle tjenesten ved å legge igjen vurderinger og info om barnehagene.

☆ 10 Les mer

Heimvang er en barnehage i Vestre Aker bydel, som ligger rett overfor Vinderen, mot skogen ved Rikshospitalet. Den har eksistert siden 2002, og er skreddersydd for barn mellom et og tre år. Siden det bare er åtte barn i barnehagen sikrer Heimvang en myk overgang fra barnets hjem - hvor barnet får all oppmerksomhet - til et liv sammen med andre mennesker.

Les mer

Engleslottet Familiebarnehage er en privateid Familiebarnehage. Engleslottet Familiebarnehage, ligger i naturskjønne omgivelser på Abildsø i Oslo, med Østensjøvannet som nærmeste nabo. Engleslottet har 8 barn i alderen 1-3 år.

Les mer