Om cookies
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Transport i Oslo

Transport

Oslo har et omfattende transportnett. Kollektivtilbudet består av buss, trikk, t-bane, tog og båt. Skal du reise utenlands eller innenlands med fly eller ferge har vi informasjon om dette også. Vi har også laget en oversikt over bilutleiefirma i Oslo, om Bilkollektivet, Haiketorget og Oslo bysykkel.

Oslo Bysykkel

Syklene er utplassert over 90 forskjellige steder i Oslo sentrum. Et abonnement på 90 kroner året er det du trenger for å kunne låne en bysykkel i sommersesongen. Alle syklene har gir og er spesialdesignet i blått og hvitt.

Les mer

Kart over Oslo

Skriv inn en adresse eller et stedsnavn for å se kartutsnitt over ønsket område. Du kan også få frem satelittbilde eller flyfoto og du kan zoome eller flytte vist utsnitt. Kartet er søkbart også utenfor Oslo.

Les mer

Ruter.no
Jernbanetorget 1

På dette nettstedet finner du informasjon og ruteopplysninger om kollektivtrafikken i Oslo-området. Du kan søke etter neste avgang, eller laste ned rutetabell. I nettbutikken får du kjøpt alle typer reisekort.

Les mer

Rutehefter for Oslo
Jernbanetorget 1

Nedlastbare rutehefter for kollektinettet i Oslo og Akershus i PDF-format. Heftene finnes for t-bane, trikk, buss i Oslo, buss i Akershus og båt på Oslofjorden. Ruteheftene lastes ned fra Ruter As.

Les mer

Haiketorget
Grensen 9B

Her kan du få rimelig transport! Nettstedet formidler kontakt mellom bilister med ledig plass i bilen og haikere som skal ut å reise. Det er Grønn Hverdag som står bak denne tjenesten.

Les mer

Fly til og fra Oslo

Fra Norges hovedflyplass på Gardermoen finnes det et omfattende rutenett til og fra Oslo. På denne siden får du oversikt over selskapene som flyr innenlands. Du kan selv booke fly med noen enkle tastetrykk på internett.

Les mer

Flytoget
Postboks 19 Sentrum

Dette er den raskeste reisemåten til og fra Gardermoen. Flytoget har avgang hvert 10 minutt og tar kun 19 minutter på strekningen mellom Oslo Sentralstasjon og Gardermoen. Fra Asker, vest for Oslo, har Flytoget avgang hvert 20 minutt. Flytoget er et komfortabelt høyhastighetstog med fart opp mot 210 km/ time.

Les mer

Fergeselskaper

De store fergene trafikerer strekningene mellom Oslo - Danmark og Oslo - Tyskland med daglige avganger. Color Line har avgang fra Hjortneskaia, de andre fra Vippetangen.

Les mer

Bildeling -alternativ til å eie
Postboks 2190 Grünerløkka

Bilkollektivet i Oslo har rundt 1600 medlemmer som alle har tilgang til forskjellige typer biler. Å dele bil med andre er svært lønnsomt både for pengepungen og miljøet.

Les mer

Hva er egentlig en elbil?

Å ta i bruk biler som ikke forurenser kan begrense miljøbelastningen. Elbilen er kjent for å være en bil som ikke forurenser og som nesten ikke støyer. Men, hva er egentlig en elbil? Denne artikkelen fra Bellona gir deg svaret.

Les mer

Vi tar Danskebåten av forskjellige grunner, her finner du all informasjon du trenger for å ta båten til København eller Frederikshav.

Les mer

Leiebiler i Oslo

Få pris på leiebil fra flere bilutleie-selskaper i Oslo samtidig. Du kan hente og levere bilen i Oslo sentrum eller på Gardermoen. Flere populære bilmerker og størrelser er tilgjengelig. Holiday Autos er verdens største bilutleieformidler og samarbeider med leiebilselskaper som f.eks Hertz, Europcar, Alamo og National.

Les merRelevante aktuelle Guider

Bilutleie

Trenger du bil men har ingen selv? Da kan du kanskje leie en av byens mange bilutleiebyråer. Du kan leie alle typer biler som personbiler, varebiler, eller stasjonsvogner. Det er også mulig å leie brukte biler for en rimelig penge! Sjekk ut denne siden!

Les mer

Hoteller

Hotell oversikt med bilder, kart og anbefalinger fra Oslo-portalen OsloSurf. 75 hoteller er presentert og omtalt. Her finner du hotell i alle prisklasser, alt fra billige sentrumshoteller til luksushotell med svømmebasseng.

Les mer