Bydel Sentrum, Oslo Gallerier

Det finnes mange kunstgallerier i Oslo som venter på ditt besøk. Her kan du se arbeider fra alle typer kunstnere. På denne siden får du oversikt og pekere til et stort utvalg gallerier i hovedstaden.


Søk i resultatene:
Booking.com

Resultater

Galleri Format

Galleri Format

Rådhusgaten 24
0151 Oslo
Bydel Sentrum

Gal­le­ri For­mat Oslo ble etab­lert i 1991 og er det le­den­de gal­le­ri­et for sam­tids­kunst­hånd­verk i Nor­ge. Gal­le­ri­et ut­stil­ler og for­mid­ler kunst­hånd­verk av høy kunst­ne­risk kva­li­tet in­nen ma­te­ria­le­ne ke­ra­mikk, tekstil, me­tall, smyk­ker og glass.

Listen.no

Listen.no

Oslo
0001 Oslo
Bydel Sentrum

Oversikt med utstillinger i Oslo.

Galleri LNM

Galleri LNM

Kongensgt 2
0153 Oslo
Bydel Sentrum

LNM-Landsforeningen Norske Malere har 650 av landets aktive samtidskunstnere blant sine medlemmer. Landsforeningen Norske Malere eier og driver Galleri LNM som har sine lokaler ved bankplassen. Hvert år har Galleri LNM ca. 11 utstillinger som viser en representativ bredde fra det beste av norsk samtidsmaleri.

Galleri Norske Grafikere

Galleri Norske Grafikere

Tollbugata 24
0157 Oslo
Bydel Sentrum

Norske Grafikere er en landsdekkende forening for yrkesaktive grafikere, og et visningssted for samtidsgrafikk. Foreningens formål er å ivareta medlemmenes faglige, sosiale og økonomiske interesser. Foreningen ble stiftet i lørdag 15. november 1919. Tilstede på stiftelsesmøtet var blant andre Edvard Munch, Erik Werenskiold og Harald Sohlberg. Hensikten var å gjøre grafikken kjent som egen kunstart og bedre kunstnernes situasjon.

Galleri UKS

Galleri UKS

St. Olavs gate 3
0165 Oslo
Bydel Sentrum

Unge Kunstneres Samfund (UKS) er en landsdekkende medlemsorganisasjon for kunstnere og et galleri for samtidskunst. Institusjonen ble stiftet i 1921 og har nå jobbet for kunstneres politiske og økonomiske rettigheter i nærmere 100 år.

Kunsthåndverkernes Hus

Kunsthåndverkernes Hus

Rådhusgata 20
0151 Oslo
Bydel Sentrum

Nye narrativ – Samlingar og museum som kunstnarleg medium og materiale.

Kunstnerforbundet

Kunstnerforbundet

Kjeld Stubs gate 3
0160 Oslo
Bydel Sentrum

Kunstnerforbundet er landets eldste privateide galleri for samtidskunst.

Kunstnernes Hus

Kunstnernes Hus

Wergelandsveien 17
0167 Oslo
Bydel Sentrum

Kunstnernes Hus er en kunstnerdrevet, uavhengig stiftelse som fremmer kunstnerisk frihet og formidler samtidskunst til et bredt publikum. Huset er en sentral formidler av norsk og internasjonal samtidskunst gjennom et variert kunstfaglig program og en høy frekvens av utstillinger. Med restaurant drevet av Lofthus Samvirkelag, kunstbokhandelen Torpedo, et elevgalleri i regi av Kunstakademiet, det kunstnerdrevne mikrobryggeriet Dronebrygg samt en...

Oslo Kunstforening

Oslo Kunstforening

Rådhusgaten 19
0158 Oslo
Bydel Sentrum

Oslo Kunstforenings hovedmål er å støtte norske kunstnere og presentere internasjonale kunstnere som ikke har blitt vist i Norge før. Det har vi gjort de siste 180 årene.

Rådhus Galleriet

Rådhus Galleriet

Rådhusplassen 1
0037 Oslo
Bydel Sentrum

På Rådhusgalleriet finner du utstillinger av arbeider fra organisasjoner og kunstnere.

Galleri BOA

Galleri BOA

Rådhusgata 19
0158 Oslo
Bydel Sentrum

Kunstnerdrevet galleri tilknyttet Billedkunstnerne i Oslo og Akershus. Viser utstillinger av både unge uetablerte og mer etablerte kunstnerskap. Lokalene ligger under Oslo Kunstforening.

KunstVerket Galleri

KunstVerket Galleri

Kirkegata 5
0153 Oslo
Bydel Sentrum

Kunstverket Galleri har siden etableringen i 1989 arbeidet med formidling av Nordisk samtidskunst av høy kvalitet. I dag representerer galleriet grafikk og arbeider på papir av Nordens fremste kunstnere. Galleriet holder til i Kvadraturen og har i dag 8 ansatte innen områdene galleri/utstillinger, utsmykking og edisjon. Kunstverket Hovedøya Galleri: Lavetthuset, Er åpent i perioden medio juni – medio august.Utvalgte oppføringer

Justisen
Justisen

Justisen har gjenåpnet sine dører med et nytt og spennende konsept i

Smelteverket
Smelteverket

HEART og SOUL! Dette blir en av Oslos lengste barer - og med sine 20

Scandic Sjølyst
Scandic Sjølyst

Beliggenhet ca 1 km vest for sentrum. Hotellet har kostnadsfritt trå

Miniflaskemuseet
Miniflaskemuseet

Verdens største museum for små flasker. The Mini Bottle Gallery har

Booking.com