Om cookies
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Fly til og fra Oslo

Fly til og fra Oslo

Fra Norges hovedflyplass på Gardermoen finnes det et omfattende rutenett til og fra Oslo. På denne siden får du oversikt over selskapene som flyr innenlands. Du kan selv booke fly med noen enkle tastetrykk på internett.

SAS

Selskapet ble danne etter at Scandinavian Airlines i Norge (SAS) og Braatens slo seg sammen våren 2004. SAS driver ruter i Norge og Skandinavia også med forbindelser til Europa. Selskapet er det største flyselskapet i Norge og Skandinavia.
Klikk her for å komme til SAS

SAS - Foto SAS
SAS er det største flyselskap i Norge

Norwegian

Norwegian er et lavpris flyselskap på norske og europeiske ruter. Selskapet er nest størst i Norge, men stadig voksende. Det er enkelt å finne de billige billettene i selskapets lavpriskalender. Her søker du på reisemål og får med en gang frem en kalender med priser for gjeldene dager. Du kan dermed lett se hvilken dag det lønner seg for deg å reise.
Klikk her for å komme til Norwegian

Norwegian - Foto Norwegian
Norwegian er et lavprisselskap

Widerøe

har et omfattende rutenett innenlands med 35 destinasjoner og i tillegg noen utenlandsruter. Totalt har selskapet 300 daglige avganger. Widerøe har et stort rutenett nord i Norge med gode forbindelser til sørnorge. I sommersesongen kan du kjøpe Norge rundt billett som gir deg rett til å fly så mye du vil i 14 dager. Widerøes Flyveselskap ASA har lang erfaring i Norge. Selskapet ble startet av fem entusiastiske venner i 1934. En av dem var Viggo Widerøe. Dengang hold de til på Ingierstrand utenfor Oslo.
Klikk her for komme til Widerøe

Widerøe - Foto Widerøe
Widerøe har et stort rutenett i Nordnorge

Air Norway

Er et Norsk selskap som betjener ruten mellom Oslo og Ørland samt Oslo og Ålborg.
Klikk her for å komme til Air Norway

Oslo Lufthavn AS (OSL)

OSL er et heleiet datterselskap av Avinor AS, tidligere Luftfartsverket. Eier og driver Norges hovedflyplass på Gardermoen. på hjemmesiden til OSL finner du informasjon om dagens trafikkstatus og annen relevant informasjon de reisende trenger.
Klikk her for å komme til OSL

Oslo Lufthavn Gardermoen - Foto OSL
Fra Oslo Lufthavn - Gardermoen

Meld deg på gratis Nyhetsbrev