Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Retningslinjer for personvern

Dette er våre retningslinjer for personvern - Privacy policy.

Privacy policy

Kontaktinformasjon:
Nettsider: Oslosurf, Det skjer i Oslo og 2000spill
Adresse: Lilleakerveien 19, 0283 Oslo
Eier: Norskinfo AS
Adresse: Osveien 47, 5228 Nesttun
Organisasjonsnr: 998 291 763
Telefon: 976 44 178
Epost: norskinfo@oslosurf.com

Denne erklæringen gjelder for alle våre nettsider under disse domener: oslosurf.com, oslosurf.net, detskjerioslo.no og 2000spill.no. Erklæringen gjelder også for subdomener tilhørende de ovennevnte domener.

Følgende organisasjon har innsyn i innsamlet informasjon: Norskinfo AS

Vår personvernerklæring

Denne personvernerklæring (Privacy policy) gjelder ved besøk på de ovennevnte nettsteder. Vi respekterer personvernet! All informasjon innsamlet fra våre sider behandles strengt konfidensielt og vil ikke bli videreført til tredjeperson. I utgangspunktet er du anonym ved besøk på våre nettsider. Ved besøk registreres kun din datamaskins domenenavn (IP adresse), ikke din e-post adresse.

Er du påmeldt vårt nyhetsbrev med epostadressen din, vil denne aldri bli videreformidlet til tredjeperson. Du kan selv se innsamlet informasjon, endre eller slette denne, når du selv måtte ønske.

Vi innhenter noen ganger informasjon om de besøkende til våre nettjenester, slik at vi kan forbedre og tilpasse vår internett-tjeneste. Dette gjøres imidlertid helt anonymt, og det er ikke mulig å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker såkalte informasjonskapsler til å forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Informasjonskapsler er standardiserte tekstbiter som lagres av nettleseren din. Vi har også gitt Google (se under), Euroads og Tradedoubler anledning til å benytte seg av denne teknikken for å forbedre visning av annonser på våre nettsider. Hvis du ikke vil at informasjonskapsler skal lagres i nettleseren din, kan du stille inn nettleseren din i henhold til dette. Informasjon om hvordan du gjør innstillinger i nettleseren, finner du i dokumentasjonen til nettleseren.

Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler til å vise annonser på våre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på våre nettsteder og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk.

For å gi oss oversikt over besøkende på våre nettsider bruker vi Google Analytics statistikkprogram, vi har også implementert demografi- og interesserapporter for Google Analytics på våre sider. Dette gir oss mulighet å tilpasse innhold på våre sider slik at det passer våre brukeres profil bedre. For å velge bort demografi- og interesserapporter kan du gå til denne siden: Google Analytics bortvalgsalternativer.

Etter hvert som Internett utvikler seg, kommer også personvernpolitikk til å utvikle seg. Endringene i vår sikkerhets- og personvernpolitikk vil bli lagt inn på denne siden så fort som mulig.

Ønsker du ytterligere informasjon, kan du kontakte Norskinfo AS, norskinfo@oslosurf.com. Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets hjemmeside her: Datatilsynet.

Tekstversjoner av personvernerklæringene

Personvernerklæring Det skjer i Oslo
Personvernerklæring OsloSurf
Personvernerklæring OsloSurf
Personvernerklæring 2000spill

Meld deg på gratis Nyhetsbrev