Om cookies
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Om OsloSurf - Det skjer i Oslo

Om OsloSurf - Det skjer i Oslo

OsloSurf - Det skjer i Oslo er av de mest besøkte Oslonettsider med 25.000 brukere hver eneste uke. Innholdet består av guider, bilder og katalog til det aller meste som finnes i Oslo. På hva skjer sidene finner du en omfattende oversikt over arrangementer i Oslo. Vi sender ut ukentlig epost-nyhetsbrev til 19.000 påmeldte.

Om innholdet på våre sider

Vi har informasjon om museer og severdigheter, attraksjoner og aktiviteter, restauranter, utesteder og hoteller, utdanningstilbud, fritid og friluftstilbud i Oslo. På hva skjer sidene har vi oversikt over konserter, klubber, utstillinger og mange andre spennende arrangementer. Vi legger vekt på å presentere innhold på en ryddig og oversiktlig måte, ofte med bruk av bilder. Nettstedet vedlikeholdes og oppdateres av en egen redaksjon som velger ut og lager innholdet, svært ofte på bakgrunn av tips fra brukerne. Vi oppfordrer også alle våre brukere til å tipse oss om arrangementer og nettsider, eller sende oss bilder fra Oslo.


Redaksjonen

Det er for tiden Jan R. Lund som redigerer og vedlikeholder Oslonettsidene OsloSurf og Det skjer i Oslo. Har du spørsmål eller synspunkter, er du velkommen til å ta kontakt.

Jan R. Lund arbeider med oppdatering, teknisk utvikling og databasedrift av Oslonettsidene. Han tilrettelegger også foto og grafisk innhold, og driver salg og markedsføring. Jan R. Lund er utdannet ingeniør her i Oslo. For å kontakte Lund se kontaktinfo under.

Meld deg på gratis Nyhetsbrev

Kontakt informasjon
Sted: Om OsloSurf - Det skjer i Oslo
Adresse: OsloSurf Det skjer i Oslo, v/ Norskinfo AS, 5228 Nesttun
Nettside Om OsloSurf - Det skjer i Oslo