Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Talentdatabasen

Talentdatabasen

Talentdb.no er et nettsted hvor forskjellige talenter kan registere seg. Det har ingenting å si om du har erfaring eller ikke - man må ikke være selger for å selge noe på finn.no heller. Vil du bli modell? Da hjelper det ikke sitte på ræva å vente på at noen skal oppdage deg.

Talentdb.no

Talentdb er delt opp i følgende hovedkategorier: Modeller, fotografer, artister, stylister og folk. Under de forskjellige kategoriene er det også mulig å velge hvilke områder du ønsker oppdrag innen. Det lønner seg å utfylle sin profil mest mulig, slik at de som søker etter deg får mest mulig informasjon om det og slik at du lettere blir funnet i søk.

Vil du bli modell? Da hjelper det ikke sitte på ræva å vente på at noen skal oppdage deg. Da må du registrere deg på forskjellige nettsider hvor eventuelle arbeidsgivere kan finne deg. Talentdb er en side som er ofte besøkt av slike type arbeidsgivere, så sjansene er større for å få oppdrag ved å registrere seg her. Tjenesten kan sammenlignes med en rubrikkannonse tjeneste for modeller. På Talentdb kan man trygt registere seg, siden din epost ikke vil bli oppgitt til andre uten din tillatelse. På denne måten unngår du kontakt med folk som bare vil snakke eller har andre stygge hensikter.

Dette er også en fin sjanse for fotografer som er på jakt etter modeller for oppdrag. Her kan dem registrere seg selv pluss at man som fotograf kan kommunikasere med andre.

Det er ikke bare talentene som skal dra nytte av Talentdb. Systemet er laget slik at man kan opprette seg en brukerkonto, hvor man igjen under denne brukerkontoen oppretter profiler innenfor de ovennevnte områdene. Det betyr at du som agent kan styre flere modell profiler om du vil. Talentdb hjelper deg å holde oversikt. Du har også en felles inn boks hvor du vil motta alle henvendelsene til modellene. Enklere blir det ikke.

Foto: Thomas Bjørdal / adatomedia.com

Talentdatabasen
I Talentdatabasen kan fremtidige arbeidsgivere finne deg

Meld deg på gratis Nyhetsbrev

Kontakt informasjon
Sted: Talentdatabasen
Adresse: Se nettside, Oslo
Nettside Talentdatabasen