Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Oslo ligningskontor

Oslo ligningskontor

Heter nå Skattekontoret. Skatt Øst har ansvar for at det blir krevet inn rett skatt fra private og bedrifter i Oslo. Ligningskontoret (Skatt Øst) plikter å hjelpe deg i jungelen av lover og regler. Du finner kontoret på Grønland.

Oslo ligningskontor blir Skatt Øst

Dagens likningskontor, skattefogdkontor og fylkesskattekontor samles i en organisasjon regionalt: Skattekontoret. Alle kontor som i dag er åpne for publikum opprettholdes som publikumskontor.

Lenke til Skattekontoret i Oslo, Skatt Øst finnes nederst i denne artikkelen.

Dette kan du få du hjelp til: Utskriving av nytt skattekort. Kontoret svarer på spørsmål om selvangivelsen din. Du får informasjon om skatt og skatteregler som har betydning for deg. Kopi av egen fødselsattest eller fødselsnummerbekreftelse, og bostedsattest.

Oslo Skattekontoret, Skatt øst (tidligere Ligningskontoret) er pliktig å hjelpe deg med veiledning og informasjon om skatt og skatteregler.

Andre henvendelser: Hvis du vil klage på likningen din. Når du skal velge navn på barn første gang. Når du vil endre navn. Når du har flyttet og skal melde adresseforandring (for personer). Hvis du vil klage eller endre på arbeidsgiveravgiften (for næringsdrivende).

Der er skattekontoret som forbereder saker for ligningsnemnda og overligningsnemnda (klagesaker).

Skatt øst Oslo:
Postadresse:
Postboks 9200 Grønland
0134 OSLO

Besøksadresse:
Schweigaards gate 17
0191 OSLO

Åpningstid:
Man - fre 09:00 - 15:00.

Meld deg på gratis Nyhetsbrev

Kontakt informasjon
Sted: Oslo ligningskontor
Adresse: Schweigaards gate 17, 0191 Oslo
Telefon: 80 08 00 00
Nettside Oslo ligningskontor