Oslo - Bilder

Bilder fra Oslo

Image search results - "fjord"
08.jpg
Båtservice1150 viewsBåtservice driver fergene som går mellom Rådhusplassen og Bygdøy. Dette er en praktisk og fin måte å komme seg ut til Bygdøy-museene på. Fergene går kun om sommeren. I bakkgrunnen ser du det karakteristiske Fram-museet.
aker_brygge_fjorden.jpg
Indre Oslofjord1524 viewsUtsikt over innseilingen til Oslo. Bildet er tat fra taket på Oslo Rådhus. Aker Brygge til høyre og Rådhusbryggene i front.
costa_magica.jpg
Costa Magica1670 viewsOslo er også en Cruiseskip-havn.
fergebrygga_haoya.jpg
Fergebrygga Håøya916 viewsFergen fra Nesodden og Oslo har anløp fra denne brygga som ligger i sentrum av Håøya.
heggholmen_fyr.jpg
Heggholmen fyr1505 viewsFyret ligger på Heggholmen ved innseilingen Gressholmen/ Lindøya. Vokterboligen brukes nå til møtevirksomhet og representasjon av Oslo Havnevesen.
heggholmen_fyr_aftensol.jpg
Heggholmen fyr985 viewsFyret slik vi kjenner det i dag ble oppført i 1876. Vokterboligen er i 1 1/2 etasje og er bygget i sveitserstil. Lykten er bygget inn i hjørnet av boligen som også har klokketårn.
heggholmen_fyr_sommer.jpg
Heggholmen fyr779 viewsVokterboligen på heggholmen ligger idyllisk til ved leden. Fyret er nyrestaurert for få år siden. Bildet er tatt sommeren 2006.
kavringen.jpg
Kavringen2021 viewsDen lille holmen Kavringen med Akershus festning i bakgrunnen. Holmen er fredet fuglereservat.1 comments
krag_utsikt.jpg
Utsiktspunkt vest i Oslo1901 viewsVed Kragstøtten får man panoramautsikt over store deler av byen.
kystledhytta_badstua.jpg
Kystledhytte Badstua895 viewsDette er den minste av Kystledhyttene på Håøya.
kystledshytta_stranda.jpg
Kystledhytta Stranda883 viewsKystledshyttene kan leies hos Oslofjordens Friluftsråd. Stranda ble bygget i 1916 som formannsbolig for Haaøen Fabrikker som tidligere lå på øyen.
langoyene.jpg
Langøyene3019 viewsØyen ligger ca 15 minutters fergetur fra Oslo. Her er det campingplass og gode bademuligheter.1 comments
revierhavna.jpg
Revierhavna2238 viewsRevierhavna på Hovedøya. her er det båtforening og restaurant/ kafe. Det går ferge fra Vippetangen ut til Hovedøya.
trebaater.jpg
Trebåter1691 viewsNedenfor Akershus festning ligger det mange veteranbåter.1 comments
   
14 files on 1 page(s)