Oslo - Bilder

Bilder fra Oslo

Image search results - "tur"
bogstad_golfbane.jpg
Oslo Golfklubbs bane på Bogstad1305 viewsBanen på Bogstad blir av mange regnet for å være den beste i landet. Beliggenheten er ved Bogstadvannet og inngangen til Sørkedalen. Anlegget ble etablert i 1924.
camilla_collett.jpg
Camilla Collett3075 viewsDenne figuren står i Slottsparken2 comments
costa_magica.jpg
Costa Magica1557 viewsOslo er også en Cruiseskip-havn.
dfds_seaways.jpg
DFDS Seaways2612 viewsFergene går i trafikk hele året mellom København og Oslo. DFDS har to ferger av denne typen som trafikerer strejningen.
folemuseet.jpg
Folkemuseet på Bygdøy3071 viewsStort friluftsmuseum med mange gamle hus. Klikk her for å lese mer om Norsk Folkemuseum
folemuseet_2.jpg
Fra Folkemuseet3903 viewsGammelt stabbur som står på Folkemuseet på Bygdøy.1 comments
gamle_logen.jpg
Gamle Logen1158 viewsGamle Logen ble opprinnelig bygget som frimurerlosje , konsert- og festivitetslokale i 1836, etter idé og initiativ fra grev Wedel Jarlsberg. I dag kan man oppleve konserter og kunstneriske fremførelser, arrangere konferanser og selskaper - både av offisiell og privat karakter.
guidebuss_sommer.jpg
Guide-buss1082 viewsNår du vill bli guidet rundt i byen finner du disse bussene utenfor Oslo Rådhus i sommersesongen.
hettemake.jpg
Hettemåke1420 viewsHettemåken hekker i kolonier ved sjøen og ved ferskvann. De fleste hettemåkene er trekkfugler og flyr sørover i vinterhalvåret. Hodet er svart, derav navnet hettemåke.
lovebakken_mot_grand.jpg
Løvene på Løvebakken1000 viewsLøvene er laget av Cristopher Borch og hugget i grorudgranitt av straffangen Gulbrand Eriksen Mørstad som satt på Akershus festning og avventet sin dødsdom. Han ble senere benådet som takk for arbeidet. I bakgrunnen sees Grand hotell.
marka_sykkelist.jpg
Med sykkel i marka1040 views
mela_2006.jpg
Mela 20061116 viewsMelafestivalen er Norges største flerkulturelle kulturmønstring (2006). Artister og kunstnere fra store deler av verden deltar.
monolitten.jpg
Monolitten4981 viewsMonolitten er hele 17 meter høy og har 121 figurer hugget inn. Det tok tre steinhuggere 14 år å få arbeidet ferdig. Det var Gustav Vigeland som laget modellen til Monolitten.
1 comments
nasjonalgalleriet.jpg
Historisk museum1979 viewsHistorisk museum har aldri vært noen egen museumsorganisasjon, men en museumsbygning for tre museer; Oldsaksamling, Universitetets etnografiske museum og Myntkabinettet. åpnet i 1904 og ligger på Tullinløkka like nedenfor Slottet i Oslo sentrum. Organisasjonen som driver de tre museene heter Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo.
ski_barn_holmenkollen.jpg
Ut på ski660 viewsFra skiløypene rundt Holmenkoll anlegget.
sognsvann.jpg
Sognsvann2818 viewsTurområde og badevann. Ligger ved Sogn studentby nord i Oslo.
stena_saga.jpg
Stena Saga3642 viewsStena Saga går i rute mellom Oslo og Frederikshavn. Ombord i skipet finnes restauranter, barer, taxfree-butikker, diskotek og lekerom.
vigelandsparken_01.jpg
Fra skulpturparken ved Frognerparken3097 viewsVigelandsparken er en av de store attraksjonen i Oslo. Denne søndagen var det et yrende liv her.
vigelandsparken_02.jpg
Vigelandsparken3404 viewsSkulpturer som blir fotografert og studert.
vigelandsparken_03.jpg
Vigelandsparken3072 viewsFra Vigelandsparken ved Monolitten. Utsikt over parken og byen.
vigelandsparken_08.jpg
Monolitten i Vigelandsparken3733 viewsMonolitten, som stod ferdig i 1943, er omkranset av 36 figurer i granitt som alle viser mennesker i forskjellige livsfaser.
vigelandsparken_fontene_utsikt.jpg
Fra Vigelandsparken2515 viewsUtsikt mot Uranienborg kirke. Bildet er tatt fra Monolittplatået i parken.
   
22 files on 1 page(s)