Oslo - Bilder

Bilder fra Oslo

Søkte filer - "tur"
bogstad_golfbane.jpg
Oslo Golfklubbs bane på Bogstad1221 visninigerBanen på Bogstad blir av mange regnet for å være den beste i landet. Beliggenheten er ved Bogstadvannet og inngangen til Sørkedalen. Anlegget ble etablert i 1924.
camilla_collett.jpg
Camilla Collett2952 visninigerDenne figuren står i Slottsparken2 kommentarer
costa_magica.jpg
Costa Magica1441 visninigerOslo er også en Cruiseskip-havn.
dfds_seaways.jpg
DFDS Seaways2465 visninigerFergene går i trafikk hele året mellom København og Oslo. DFDS har to ferger av denne typen som trafikerer strejningen.
folemuseet.jpg
Folkemuseet på Bygdøy2971 visninigerStort friluftsmuseum med mange gamle hus. Klikk her for å lese mer om Norsk Folkemuseum
folemuseet_2.jpg
Fra Folkemuseet3779 visninigerGammelt stabbur som står på Folkemuseet på Bygdøy.1 kommentarer
gamle_logen.jpg
Gamle Logen1068 visninigerGamle Logen ble opprinnelig bygget som frimurerlosje , konsert- og festivitetslokale i 1836, etter idé og initiativ fra grev Wedel Jarlsberg. I dag kan man oppleve konserter og kunstneriske fremførelser, arrangere konferanser og selskaper - både av offisiell og privat karakter.
guidebuss_sommer.jpg
Guide-buss990 visninigerNår du vill bli guidet rundt i byen finner du disse bussene utenfor Oslo Rådhus i sommersesongen.
hettemake.jpg
Hettemåke1289 visninigerHettemåken hekker i kolonier ved sjøen og ved ferskvann. De fleste hettemåkene er trekkfugler og flyr sørover i vinterhalvåret. Hodet er svart, derav navnet hettemåke.
lovebakken_mot_grand.jpg
Løvene på Løvebakken893 visninigerLøvene er laget av Cristopher Borch og hugget i grorudgranitt av straffangen Gulbrand Eriksen Mørstad som satt på Akershus festning og avventet sin dødsdom. Han ble senere benådet som takk for arbeidet. I bakgrunnen sees Grand hotell.
marka_sykkelist.jpg
Med sykkel i marka945 visniniger
mela_2006.jpg
Mela 20061041 visninigerMelafestivalen er Norges største flerkulturelle kulturmønstring (2006). Artister og kunstnere fra store deler av verden deltar.
monolitten.jpg
Monolitten4880 visninigerMonolitten er hele 17 meter høy og har 121 figurer hugget inn. Det tok tre steinhuggere 14 år å få arbeidet ferdig. Det var Gustav Vigeland som laget modellen til Monolitten.
1 kommentarer
nasjonalgalleriet.jpg
Historisk museum1860 visninigerHistorisk museum har aldri vært noen egen museumsorganisasjon, men en museumsbygning for tre museer; Oldsaksamling, Universitetets etnografiske museum og Myntkabinettet. åpnet i 1904 og ligger på Tullinløkka like nedenfor Slottet i Oslo sentrum. Organisasjonen som driver de tre museene heter Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo.
ski_barn_holmenkollen.jpg
Ut på ski584 visninigerFra skiløypene rundt Holmenkoll anlegget.
sognsvann.jpg
Sognsvann2713 visninigerTurområde og badevann. Ligger ved Sogn studentby nord i Oslo.
stena_saga.jpg
Stena Saga3541 visninigerStena Saga går i rute mellom Oslo og Frederikshavn. Ombord i skipet finnes restauranter, barer, taxfree-butikker, diskotek og lekerom.
vigelandsparken_01.jpg
Fra skulpturparken ved Frognerparken3011 visninigerVigelandsparken er en av de store attraksjonen i Oslo. Denne søndagen var det et yrende liv her.
vigelandsparken_02.jpg
Vigelandsparken3302 visninigerSkulpturer som blir fotografert og studert.
vigelandsparken_03.jpg
Vigelandsparken2985 visninigerFra Vigelandsparken ved Monolitten. Utsikt over parken og byen.
vigelandsparken_08.jpg
Monolitten i Vigelandsparken3630 visninigerMonolitten, som stod ferdig i 1943, er omkranset av 36 figurer i granitt som alle viser mennesker i forskjellige livsfaser.
vigelandsparken_fontene_utsikt.jpg
Fra Vigelandsparken2405 visninigerUtsikt mot Uranienborg kirke. Bildet er tatt fra Monolittplatået i parken.
   
22 filer på 1 side(er)