Oslo - Bilder

Bilder fra Oslo

Søkte filer - "utsikt"
aker_brygge_fjorden.jpg
Indre Oslofjord1346 visninigerUtsikt over innseilingen til Oslo. Bildet er tat fra taket på Oslo Rådhus. Aker Brygge til høyre og Rådhusbryggene i front.
holmenkollen_restaurant_2_w700.jpg
Holmenkollen Restaurant1203 visninigerRestauranten er innredet med store vinduer slik at du kan nyte måltidet sammen med byens beste utsikt.
holmenkollen_restaurant_3_w700.jpg
Holmenkollen Restaurant1208 visninigerHolmenkollen Restauranten ligger like nedenfor hoppbakken i Holmenkollen. Beliggenhet med flott utsikt over byen og fjorden.
krag_utsikt.jpg
Utsiktspunkt vest i Oslo1721 visninigerVed Kragstøtten får man panoramautsikt over store deler av byen.
marka_hus.jpg
Hefteyhuset1530 visninigerHefteyvillaen ligger like nedenfor Frognerseteren restaurant. Fra dette området har man en flott panoramautsikt over hovedstaden. Det er Oslo kommune som eier huset og det brukes bla. som representasjonsbolig.

Thomas Heftye (konsul) fikk huset bygget i 1867
slotsplassen.jpg
Slottsplassen2580 visninigerUtsikt over byen fra Slottsplassen.
sommerdag.jpg
Sommerdag på festningen1402 visninigerPå muren til festningen er det fint å sitte på en sommerdag. Man får fin utsikt over sjøen, havneområdet og byen.
tryvannstarnet.jpg
Tryvannstårnet2412 visninigerTårnet er 118 meter høyt. Midt på tårnet er det en utsiktsetasje som tidliger var åpen for publikum. Utsiktspunktet i tårnet er midlertidig stengt pga manglende rømningsveier. Beliggenhet ovenfor Holmenkollen.
utsikt_bogstadvannet.jpg
Utsikt over Bogstadvannet1360 visninigerFra utsiktspunktet ved Kragstøtten kan man også se innover i Sørkedalen. Utsiktspunktet befinner seg like nedenfor Soria Moria.
     
9 filer på 1 side(er)