Oslo - Bilder

Bilder fra Oslo

Image search results - "utsikt"
aker_brygge_fjorden.jpg
Indre Oslofjord1434 viewsUtsikt over innseilingen til Oslo. Bildet er tat fra taket på Oslo Rådhus. Aker Brygge til høyre og Rådhusbryggene i front.
holmenkollen_restaurant_2_w700.jpg
Holmenkollen Restaurant1299 viewsRestauranten er innredet med store vinduer slik at du kan nyte måltidet sammen med byens beste utsikt.
holmenkollen_restaurant_3_w700.jpg
Holmenkollen Restaurant1302 viewsHolmenkollen Restauranten ligger like nedenfor hoppbakken i Holmenkollen. Beliggenhet med flott utsikt over byen og fjorden.
krag_utsikt.jpg
Utsiktspunkt vest i Oslo1805 viewsVed Kragstøtten får man panoramautsikt over store deler av byen.
marka_hus.jpg
Hefteyhuset1636 viewsHefteyvillaen ligger like nedenfor Frognerseteren restaurant. Fra dette området har man en flott panoramautsikt over hovedstaden. Det er Oslo kommune som eier huset og det brukes bla. som representasjonsbolig.

Thomas Heftye (konsul) fikk huset bygget i 1867
slotsplassen.jpg
Slottsplassen2665 viewsUtsikt over byen fra Slottsplassen.
sommerdag.jpg
Sommerdag på festningen1503 viewsPå muren til festningen er det fint å sitte på en sommerdag. Man får fin utsikt over sjøen, havneområdet og byen.
tryvannstarnet.jpg
Tryvannstårnet2531 viewsTårnet er 118 meter høyt. Midt på tårnet er det en utsiktsetasje som tidliger var åpen for publikum. Utsiktspunktet i tårnet er midlertidig stengt pga manglende rømningsveier. Beliggenhet ovenfor Holmenkollen.
utsikt_bogstadvannet.jpg
Utsikt over Bogstadvannet1447 viewsFra utsiktspunktet ved Kragstøtten kan man også se innover i Sørkedalen. Utsiktspunktet befinner seg like nedenfor Soria Moria.
     
9 files on 1 page(s)