Oslo - Bilder

Bilder fra Oslo

Image search results - "utsikt"
aker_brygge_fjorden.jpg
Indre Oslofjord1895 viewsUtsikt over innseilingen til Oslo. Bildet er tat fra taket på Oslo Rådhus. Aker Brygge til høyre og Rådhusbryggene i front.
holmenkollen_restaurant_2_w700.jpg
Holmenkollen Restaurant1785 viewsRestauranten er innredet med store vinduer slik at du kan nyte måltidet sammen med byens beste utsikt.
holmenkollen_restaurant_3_w700.jpg
Holmenkollen Restaurant1784 viewsHolmenkollen Restauranten ligger like nedenfor hoppbakken i Holmenkollen. Beliggenhet med flott utsikt over byen og fjorden.
krag_utsikt.jpg
Utsiktspunkt vest i Oslo2269 viewsVed Kragstøtten får man panoramautsikt over store deler av byen.
marka_hus.jpg
Hefteyhuset2111 viewsHefteyvillaen ligger like nedenfor Frognerseteren restaurant. Fra dette området har man en flott panoramautsikt over hovedstaden. Det er Oslo kommune som eier huset og det brukes bla. som representasjonsbolig.

Thomas Heftye (konsul) fikk huset bygget i 1867
slotsplassen.jpg
Slottsplassen3121 viewsUtsikt over byen fra Slottsplassen.
sommerdag.jpg
Sommerdag på festningen1922 viewsPå muren til festningen er det fint å sitte på en sommerdag. Man får fin utsikt over sjøen, havneområdet og byen.
tryvannstarnet.jpg
Tryvannstårnet3091 viewsTårnet er 118 meter høyt. Midt på tårnet er det en utsiktsetasje som tidliger var åpen for publikum. Utsiktspunktet i tårnet er midlertidig stengt pga manglende rømningsveier. Beliggenhet ovenfor Holmenkollen.
utsikt_bogstadvannet.jpg
Utsikt over Bogstadvannet1881 viewsFra utsiktspunktet ved Kragstøtten kan man også se innover i Sørkedalen. Utsiktspunktet befinner seg like nedenfor Soria Moria.
     
9 files on 1 page(s)